KONKURSS: Pastāsti, kur Tu iegādājies savam bērnam apģērbu?

KONKURSS: Pastāsti, kur Tu iegādājies savam bērnam apģērbu?

12. Jun 2018, 00:41 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērni aug ātri, tāpēc jaunu apģērbu iegāde ir pastāvīgas rūpes vecākiem.

Kamēr vieni iegādājas jaunas bērnu drēbes veikalos vai arī pasūta tās no ārzemju interneta veikaliem, jo tā sanāk izdevīgāk, citi priekšroku dod lietotu apģērbu veikaliņiem, kas ļauj ietaupīt. Popularitāti mūsdienās iekarojušas arī vecāku grupiņas, kurās mammas andelējas ar apģērbiem un apaviem, kas viņu bērniem jau kļuvuši par mazu, taču vēl aizvien ir gana kvalitatīvi, lai tos nēsātu vēl kāds bērniņš.

Mēs vēlamies uzzināt Tavus bērnu apģērbu un apavu iepirkšanās paradumus. Kādi tie ir?

Tepat komentāros pastasti: Kur Tu iegādājies apģērbu un apavus savam bērnam?

Priecāsimies, ja padalīsies arī ar pieredzi šajās iepirkšanās vietās – vai izmēri atbilst norādītajiem, vai kvalitāte – preces cenai?

Starp visām portāla un Facebook atbildēm izlozēsim vienu laimīgo, kuram dāvināsim

dāvanu karti 20 EUR vērtībā

no

WUF KIDS

20180612090137-86306.jpg

Laimīgo uzvarētāju paziņosim 27.jūnijā.

Co_ora Co_ora 26. Jun 2018, 23:26

Par laimi, ir ļoti noveicies un ir prāvs brālēnu pulciņš un attiecīgi drēbes mantojuma! Nu kad paaudzies lielāks un drēbju nav tik daudz atdotas (jo tiek nosmērētas vai novalkātas līdz pēdējam 😀), tad daudz izmantoju andeles tipa pirkšanas portālus, ņemot vērā kosmisko ātrumu kādā viss nosmerejas vai paliek par mazu, šī ir lieliska alternatīva! Apavus lielākoties iegādājam jaunus, bet neatsakos, ja paliek mantojuma!

gucci123 gucci123 22. Jun 2018, 13:59

Labdien! Tā kā bērniņam ir augošs organisms, tad Latvijā apģērbu un apavus klātienē iegādājos mūsu lauku pilsētas bijušajā universālcentrā. Tur ir plaša izvēle, pārsvarā poļu, lietuviešu un turku apģerbi un apavi. Internetā - kā kuru reizi, visbiežāk sportsdirect.com. Ārvalstīs pārsvarā Primark. Gucci123

18. Jun 2018, 14:37

Apģērbus un apavus parasti dodamies meklēt second hand veikaliņos - parasti arī nopērkam kko priekšdienām, ja ir laba cena un kvalitāte/stāvoklis.. ir divas meitenes, tādēļ nesatraucos par izmēriem, jo ja nederēs vienai, tad derēs noteikti otrai! 😀
Bet, ja ir nepieciešam kāds konkrēts apģērbs vai apavi un laika nav daudz, lai staigātu pa veikaliem, tad iepērkamies HM veikalā internetā. cenas dažādas un kvalitāte attiecīgi arī! Izmēri atbilst un pat mums ir ar rezervīti.. retāk iepērkamies Lindex (arī internetā) - tad, kad ir kādas labas akcijas/atlaides - izmēri ir tieši, tieši (bez rezerves). kvalitāte arī attiecīgi kā nu kuro reizi gadās..

kādreiz reizi gadā sūtīju lielu pasūtījumu no global.george.com - cenas un kvalitāte mani apmierināja, piegāde arī bija ātra un ar izmēriem viss kārtībā, taču mainoties nodokļu politikai, sūtīšanas izmaksas ir palielinājušās un tur vairs neko neiegādājamies! (vienreiz izmantojām koppasūtījumu iespējas, bet tomēr tas nav priekš manis - likās diezgan neērti!)

Protams arī Andelemandele.lv ik pa laikam paskatos kādus lielos komplektus, ko piedāvā citas māmiņas - reizēm tur tiešām var atrast pērles! ❤ (bet tas arī prasa laiku, pacietību ...)

Klintasmamma Klintasmamma 18. Jun 2018, 14:29

Apavus pērku internetā, sūtu meitai ortopēdiskos, lai izvairītos no problēmām ar pēdiņām. Pērkam nemērot, bet īpaši neeksperimentējot ar zīmoliem, jo ir liels kājas pacēlums un ļoti jāizvērtē katrs modelis un jāņem pārbaudīti ražotāji, lai nav tā kā ar Clarks apaviem, kurus meitai nopirku, jo ļoti patika, taču uz kājiņas nevarējām virsū dabūt un nācās pārdot. Apģērbu 95% gadījumu pērku internetā (izmantoju koppirkumus, sūtu no zulily (ļoti patīk Riechie House apģērbu kvalitāte), Bestsecret (var tikt pie Dānijā, Vācijā ražotām, kvalitatīvām bērnu lietām par cenām, kas nav lielākas par veikalos redzētajām). Zeķītes gan pērku veikalos, iepriekš sūdību nebija, bet Pepco pirktās gan sabumbulējās jau pēc 2 dienu nēsāšanas. Esmu pirkusi drēbītes arī Andelemandele, ja pamanu ko interesantu fotosesijai vai arī kādiem svētkiem.

SabinePru SabinePru 16. Jun 2018, 07:41

Apģērbu lielākoties iegādājos second hand veikalos, jo esmu iemanījusies atrast labus apģērbus par ļoti iepriecinošu cenu. Atrastie zīmoli ir dažādi, tāpēc arī izmēri mēdz atšķirties, bet mēdzu vienkārši iepirkt arī lielāku izmēru apģērbu priekšdienām, kad redzu labu piedāvājumu - tad rezervē ir kāds džemperītis vai bikses. Kvalitāte un iespējamie defekti jāvērtē pašam, nevar paļauties, ka plauktā viss būs ideāls, tomēr no tā, ka kārtīgi apskatu krekliņu vai bodiju, gabals tiešām nenokrīt. 😀

SantaViksne SantaViksne 14. Jun 2018, 23:52

Ja vajadzīgs kāds jauns apģērba gabals bērniem, pirmais veikals, kur iegriežos, ir H&M, jo, tur ir man pieņemama cenas-kvalitātes attiecība. Bodīši, bikses, krekliņi pārsvarā abiem bērniem ir no šī veikala. Šad tad apģērbus pasūtu www.sportsdirect.com. Dažreiz iegriežos arī lietoto apģērbu veikalos. Zeķes un zeķubikses pērku pārsvarā uzņēmumā MP Socks, kurā pati strādāju, jo esmu droša par kvalitāti un arī cena ir krietni vien zemāka kā veikalā. Apavus pārsvarā pērkam apavu veikalos, kur iespējams pamērīt.

laachukinsh laachukinsh 14. Jun 2018, 11:45

Tā kā tētim ir plašs radu pulks, tad vairums drēbīšu mums ir mantotas no citiem puikām oat vairākus gadus uz priekšu. Paši pasūtījām internetā - Gap, George un citos. Izvēlējāmies tīri pēc izskata, jo pirmais bērniņš, pirmās drēbītes. Ar kvalitāti esmu ļoti apmoerināta, tā atbilst cenai, savukārt cena bija visnotaļ izdevīga.

AndaFre AndaFre 14. Jun 2018, 10:58

Daudz drēbītes dēliņam ir mantotas no radiem un draugiem, par ko mamma ļoti priecājas jo nav jamazgā katru dienu bērnu drēbes - vienu reizi nedēļā un visas drēbes izmazgātas 😀 pati esmu iecienījusi H&M drēbītes, kas ir par patīkamu cenu, dažas drēbītes iegādātas arī Lindex un ViKrEm veikalos. Pirma mazuļa dzimšanas bijam Lietuvas Akrapolis lielveikalā tad nu tur bija daudz dažādu veikalu kuros drēbītes iegādāt 😀 tā kā mazais rakaris tagad tik mācas staigāt un ir tacu vasara, bērna pēdiņu vēl nenoslogoju ar apaviem 😀

ciparniica ciparniica 12. Jun 2018, 22:53

Es abām meitenēm apģērbu pārsvarā iegādājos lietoto apģērbu veikalos, Rimi vai pasūtu internetā. Lietoto preču veikalos var krietni ietaupīt naudu, kā arī bieži gadās atrast tiešām izcilas kvalitātes drēbītes, kas ir gandrīz jaunas vai pilnīgi jaunas (pat ar visām birkām) par lieliskām cenām. Kā arī pluss, ka drēbītes var atrast interesantākas nekā daudzos citos veikalos. Protams, nevar izvēlēties savu izmēru kā parastos veikalos.
Vēl drēbītes darinu arī pati, adu zeķes un jaciņas, mācos šūt kleitas un svārkus gan sev, gan meitiņām.

Ievas_mamma Ievas_mamma 12. Jun 2018, 21:29

Lielu daļu mantojam no paziņu bērniem, daļu pērku internetā, arī Rimi veikalā, kad ir foršās atlaides. Šis tas iegādāts arī tirgū, "Rūķītis" bērnu veikalā. Vēl daļu pērku dažādās andelēs.
Zeķītes adīju pati. 😀

kerstyna kerstyna 12. Jun 2018, 19:58

Visur. Veikalos pārsvarā uz atlaidēm, visbiežāk H&M, tirgū, humpalās, no rokas - es atpērku no vienas mammas visu, kas viņas dēlam par mazu , daļu paturu sev, daļu atdodu tālāk, tāpat , bez naudas.
Apavus gan pērku jaunus un labos veikalos, bet arī - kad ir atlaides, visbiežāk NS Kings veikalā.

mincenee mincenee 12. Jun 2018, 16:33

Drēbes meitai pērku koppasūtījunos no Asda, Tuclothing, uz vietas veikalos Pepco, H&M vai internetveikalā. Nereti pasūtu pie šuvējas kādas kleitiņas. Reizēm izdevīgus piedāvājunus drēbju iegādei pamanu facebook grupiņās, taču lielākoties pērku jaunas. Lietotas mums atdod no brāļa meitas. Apavus jaunus parasti pērku kādā no bērnupreču veikaliem vai Eiropas apavos, Sportlandā. Pa retam varbūt arī ko facebook andelē, ja kas ļoti iepatīkas. Bet apavus bez laikošanas nevaram nopirkt. Kvalitāte ir laba apģērbiem un apaviem, ko esmu pirkusi, nevaru sūdzēties.

chiekurs62 chiekurs62 12. Jun 2018, 16:00

Pēdējā laikā, diezgan daudz sūtu no ārzemēm, jo sanāk lētāk, labāka kvalitāte un stundām ilgi nav jāvazājas pa veikaliem, kur bieži viem trūkst tieši vajadzīgais izmērs, krāsas vai fasoni. Sākumā, likās ka izmēri neatbilst, bet ar laiku iemanījos pasūtīt kā vajag un reti, kad sanāk pasūtīt par lielu, kas ar nav bēda, jo derēs vēlāk. Šad tad noskatos kādu pērli andelemandele un FB no latvieśu ražotājiem.

filologe filologe 12. Jun 2018, 13:54

Pārsvarā iegādājos Stockmann, izcila kvalitāte un atbilst norādītajam izmēram, cenas gan diez gan augstas, bet izpārdošanas laikā var iegādāties apģērbu un apavus par labām cenām. Atsevišķas drēbītes esmu iegādājusies arī H&M, Zarā, Baby City. Sākumā dažas drēbītes pasūtīju arī Sportdirect, bet nācās vilties kvalitātē, kā arī izmēri neatbilda norādītajam.

Elionore Elionore 12. Jun 2018, 12:59

Jaunas drēbes pērku H&M, bieži arī Rimi hipermāketos - tur apmierina gan kvalitāte, gan izmēru atbilstība, gan cena, gan izskats. Diezgan apģērbus un apavus arī ir iedevuši radi, kam bērni no drēbēm un apaviem izauguši. Pēdējā laika atklājums ir zemo cenu veikals Pepco - vasaras drēbes mazajiem ideāli, tur pirkām arī pavasara jaku. Lietoto apģērbu veikalā biju nopirkusi dažas drēbes, kad meita bija pavisam maziņa, bet, jo lielāks bērns aug, jo vairāk drēbes nolietojas, līdz ar to, neiepriecina lietoto bērnu apģērbu kvalitāte veikalos. Vienīgais, nesen labdarības veikalā "Tuvu" nopirku meitai superīgu džinsa jaciņu. Smukumdrēbītes reizēm šuju pati.

12. Jun 2018, 10:47

Apģērbus iegādājos internetveikalos (Lindex, H&M, Polarn O. Pyret, Zara). Mēdzu arī pasūtīt pie šuvējas vai pie kāda vietējā apģērbu izgatavotāja. Labprāt iegādājos jau lietotu, kvalitatīvu apģērbu arī no citām māmiņām Andelemandele.lv vai Facebook'ā. Man svarīgākais ir apģērba kvalitāte, materiāls, funkcionalitāte. Protams, tam arī jāizskatās pieņemami. 😀
Izmērus jau zināmajiem zīmoliem zinu, tāpēc ir vieglāk nekļūdīties. Pasūtot kādā citā internetveikalā, cenšos atrast izmēru tabulu un tad vadīties pēc izmēriem cm. Labāk ņemu drusku lielāku izmēru. Līdz šim neesmu kļūdījusies. Kopsavilkums par maniem iecienītākajiem internetveikaliem: vislielākās drēbes ir Polarn O. Pyret, tās derēs ilgāku laiku - var sākt nēsāt drusku ātrāk un valkāt ilgāk (nezinu, kāpēc tā) ; Lindex ir atbilstošs norādītajam izmēram (62., 68., 74., 80., 86.....) ; H&M ir mazi, reāli jāņem izmēru lielāki, ja ne pat divus izmērus lielāki apģērbi (ja bērna garums ir 86 cm, esmu pirkusi 98.izmēra drēbes, kas der), izņēmums varētu būt krekliņi; Zara ir tieviem, smalkiem bērniņiem, līdz ar to, ja mazulis ir formīgāks (nerunāju par resniem bērniem, tiem Zara vispār nederēs), tad rūpīgi jāapdomā izmēra izvēle.
Kvalitātes atbilstība cenai? Pērkot jaunas drēbes, īpaši, ja izvēlos atlaižu preces, esmu ļoti apmierināta ar cenas un kvalitātes attiecību. Vilšanās ir bijusi tikai pērkot lietotas drēbes. Jāatzīst, ka ir cilvēki, kas neuzrāda apģērba defektus un pārdod par teju jaunas preces (ar atlaidi) cenu. Izvēloties lietotas drēbes man svarīgi ir tas, ka tādējādi samazinu atkritumu daudzumu uz pasaules. Šādas vilšanās ir pamatīgs "pretgrūdiens" manai "zaļajai" izvēlei.
Apavus pērkam tikai klātienē veikalos un vietas, jaunus. Būtiskākais, lai tos var regulēt iespējami daudzos veidos. Visgrūtākais, pērkot apavus, ir izvairīties no "iestīvētajām kājām" - kur pat bērna potītes tiek nofiksētas un ir pacēlums pēdas daļā. Tā kā manam bērnam ar staigāšanu, kāju veselību viss ir kārtībā, nepieciešami vienkārši apavi bez šīm koriģējošajām daļām. Un, diemžēl, tādi ir retums.