Komentāru konkurss: Kādam rudens un ziemas bērnu apģērbam Tu dod priekšroku?

08. Oct 2017, 09:25 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai arī Tev ir gadījies tā, ka, aizejot uz veikalu, iegādāties savam bērnam virsdrēbes, apjūc, jo... netiec gudra, ko izvēlēties labāk - kopējo kombinezonu vai arī atsevišķi virsjaku un bikses? Abi ir labi, un katram ir savas prekšrocības un plusi, taču jāizvēlas tikai viens no tiem. Kuru?

Lai palīdzētu ar padomu citām mammām, kurām šī izvēle tikai vēl priekšā, padalies ar savu pieredzi un ieteikumiem, vienlaikus piedaloties arī konkursā!

Kā piedalīties konkursā?

Tepat komentāros pastāsti, ko Tu izvēlies savam bērniņam - kopējo kombinezonu vai divdaļīgu komplektu no virsjakas un biksēm? Neaizmirsti pastāstīt, kāpēc tieši tāda izvēle un cik vecs ir Tavs bērniņš!

BALVA

Lieliski piemērota rudens lietainajām dienām, lai tās padarītu krāsainākas un jautrākas

Bērnu lietussargs no interneta veikala Babystore.lv

20171005140212-74642.jpg

Konkursa uzvarētāju paziņosim 13.oktobrī.

Runner Runner 12. Oct 2017, 12:07

Manam mazajam pēc pāris nedēļām paliek gads un šoruden ļoti ilgi domāju par šo jautājumu: vai pirkt kombinezonu vai tomēr jaku un bikses. Kombinezons likās ērtāk un ātrāk uzvelkam, savukārt braucot auto vai ieejot veikalā, tas nav parocīgs, lai ērti nedaudz atģērbtu mazo, tā nu pēc ilgām pārdomām nonācām pie bikses+jaka. Pagaidām bikses nav vilktas, bet jaku, gan jau vējainākā dienā iemēģinājām un likās ļoti ērti un silti.

Co_ora Co_ora 09. Oct 2017, 23:11

Mana viengadnieka intereses ir visu laiku mainīgas, tāpēc esmu nodrošinājusies gan ar kopējo, biezo ziemas kombinezonu - ja nu gribēs vārtīties sniegā! Gan atsevišķu, plānāku komplektiņu, gan arī mitrumizturīgu, lai droši var rāpot pa rudens lapām vai staigāt cauri peļķēm 😀

zane_zanīte zane_zanīte 09. Oct 2017, 20:50

Šobrīd mēs izvēlamies kopējo kombinezonu,jo meitiņa ir vēl maziņa un tā mammai drošāk. Kad paaugsies un sāks staigāt - tad varēs domāt par atsevišķiem apģērba gabaliem 😀

09. Oct 2017, 20:49

Jau kopš pirmā rudens un ziemas bērnam velku divdaļīgos komplektus - kurtka un bikses. Izvēlos Huppas un Lennes zīmolus. 1 gada bija Huppas rudens/pavasara kurtku un lietusbikses, ziemai bija Lennes ziemas komplekts un Huppas ķivercepure. Tagad viss no Huppas...esmu dikti apmierināta un nenožēloju nevienu euro, vismaz berns nav jatuntulē ne vēsā rudenī/pavasarī ne aukstajā ziemā. Izvēlos 2-daļīgos komplektus, jo tie noteikti ir ērtāki gan braucot mašīnā, gan ieejot veikalā (kurtku novelc un nav jākarst), kombinzons sagādātu neērtības.

Ilvija82 Ilvija82 09. Oct 2017, 17:07

Sveiki! Kad Rainers vēl neapmeklēja dārziņu, tad vispiemērotākais šķita kombinezons, bet kopš apmeklē dārziņu un nelieto pamperus, visam jābūt atsevišķi! Tagad Raineram ir trīs gadi un 4 mēneši, tikai atsevišķi jaka un bikses, bet kad būs sniegs un varēs baudīt kalniņa priekus, tad vilksim kopējo kombinezonu!

kerstyna kerstyna 09. Oct 2017, 14:32

Vieglam, siltam, daudzkārtainam, kustības neierobežojošam.

danjux danjux 09. Oct 2017, 11:13

Lielākajam puikam (tūlīt būs 5 gadi) līdz šim esam izvēlējušies tikai un vienīgi kopējos kombinezonus. Nemainīgi un katru gadu. Jo man ir pārliecība, ka tik maziem bērniem nevar būt nekas labāks, kā pilnībā nosegta muguriņa, kur garām nevar tikt ne mitrums, ne sniegs (jo zināms, ka bērniem patīk pavārtīties sniegā). Kombinezonu arī viņam pašam dārziņā ir vieglāk uzvilkt un novilkt.
Mazākais puika (2 mēnesīši) arī jau ir sācis vilkt no brāļa mantoto pirmo kombinezoniņu 😀

09. Oct 2017, 09:26

Drīz būs gads. Velku kopējo kombinezonu. Šobrīd tā šķiet ērtāk. Atsevišķi bikses un jaka, manuprāt, der tad, kad bērns pats iet uz podiņa. Tad vieglāk piekļūt vajadzīgajai zonai. 😀

Maaminja Diaana Maaminja Diaana 09. Oct 2017, 00:31 Anetes mamma

Sūtu caur FB grupu "Koppasūtījumi no UK George/Asda un DE Windeln" 😀 noskatu preci, nokopēju linku un aizsūtu grupas administratorei Rūtai Mizovskai 😀 papildus jārēķina klāt: 2 eur piegāde un 2.50 eur/kg, preci var izņemt Iļģuciemā vai Purvciemā (citos gadījumos jāsarunā pašām, kā saņemt). Cik esmu pirkusi (ļoti daudz esmu pirkusi), visi izmēri atbilst, izņemot peldbikses - tās ir mazāka izmēra, jāsūta lielāks 😀

ozolins17 ozolins17 08. Oct 2017, 20:03

Mums četrgadniekam arī šogad būs abi divi - gan kopējais, gan atsevišķais kombinezons. Kopējais dārziņam, jo pašam vieglāk un ātrāk uzvilkt. Kopējo velkam arī tad, ja plānotas aktivitātes sniegā. Atsevišķo sanāk vilkt vairāk nedēļas nogalēs, kad biežāk ejam uz veikaliem vai citām telpām, kur var ārti sakarst, bet kopējo īsti nenovilksi. Otrs apsvērums, kādēļ gādājam divus - gadās, ka viens slapjš vai izmazgāts, tad nav jāsēž mājās, kamēr žūst, var vilkt otru.

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 08. Oct 2017, 19:59

Divdaļīgi - vieglāk un ērtāk kustēties un, ja nepieciešams vieglāk arī atģērbties.

jolanta.asti jolanta.asti 08. Oct 2017, 19:48

Esmu 3 puišu mamma un katram bernam meğinu izvelēties ērtāko.
Vecakajam puikam kuram ir 4 gadi es izvelos divdaļīgo bikses+jaka, liekas ka lielakam bernam tas ir ertak un pats puika ir izteicis tadu velmi.
Videjam puikam kuram ir 1gads un 10men esmu izvelejusies kopejo lietus kombinzonu, pa cik puika apmekle darziņu tad esmu droša ka spelejoties ara puika bus sauss iesežoties peļķë vai smilšu kastē, jo tomer vel mazs.
Mazakais bralitis kuram aprites 7men vel ir ratos guletajs, bet ari izvelos kopejo kombinzonu jo grozoties ratos eamu droša ka nekur nesaputis un viss bus ciet.
Bildē videjais puika ceļā no dārziņa, kad ļauju skriet un lēkāt pa peļķēm, kombinzons notestēts jo vistiešākajā nozīmē puika iesëdās peļķē un majas bija sauss.

08. Oct 2017, 16:37

Man ērtāks šķiet divdaļīgais kombinezons. Mazais ir sācis patstāvīgi staigāt, tāpēc ratos vairs īsti nav interesanti, tāpēc daudz un dikti lauzīju galvu un domāju par to kādu tad kombinezonu izvēlēties! Piekrītu , ka kopēju uzģērbt varbūt mazulim būtu ērtāk, bet personīgi mums bieži gadās, ka ejot mājas izdomājam aizbraukt līdz veikalam utt, tad ērtāks būs tieši divdaligais , jo:
* mašīnā pēc pastaigas var ērti un vienkārši novilkt jaciņu un bērns nesakarst
* arī ieejot veikalos vai kur citur siltākā vietā kā laukā, var ērti bērnu izģērbt nevelkot visu kombinezonu nost, jo labi zinām , ka bērniem dikti nepatīk ģērbies
* arī divdaļīgajam kombinezonā muguriņa ir labi pasargāta, jo kombinezonā bikses ir varen augstu
Manam mazulim ir bez 5minūtēm gadiņš 😀

zacc zacc 08. Oct 2017, 16:25

Man atkal vieglāk liekas uzvilkt kopējo kombinezonu, bet tādus abiem lietoju tikai laikā, kad vēl daudz brauc un guļ ratiņos un dzīvojamies daudz mājās. Sākoties aktīvai staigāšanai, bērnudārzam, universālāks likās divdaļīgais komplekts. Negribu sprādzēt autokrēsliņā pufīgajās virsdrēbēs, jo tas nav droši (bēbīšvecumā braukšanai mašīnā bija ģērbšana kārtās, cik vajag, un flīsa vai vilnas kombinezons), tāpēc ir ērti, ja virsjaku var novilkt. Ne vienmēr arī prasās siltās bikses, it īpaši četrgadniekam un vecākam bērnam, tad forši, ka var vilkt silto jaku + džinsus ar oderi.
Vislabāk man patīk Reima drēbes, galvenokārt tāpēc, ka tie siltie komplekti nav pārmēru nopakoti. Aktīvam bērnam man daudzi no veikalos pieejamajiem ziemas apģērbiem šķiet par siltu un smagu.
Šosezon pusotrgadniekam plānāks kopējais kombinezons un divdaļīgs siltāks komplekts (abi mantojumā no brāļa), četrgadniekam - 2 komplekti, viens plānāks, ar nesiltinātām virsbiksēm, otrs siltais. Četrgadnieks man vispār labi panes aukstumu, silti saģērbtam, viņam mēdz būt karsti. Savulaik pirkto Lenne, ko šosezon mantos brālītis, uzvilka vien dažas reizes, visu laiku nostaigāja ar H&M kombinezonu. Mazais atkal ir salīgāks, tā ka ceru, ka tas siltais komplekts noderēs vairāk.

08. Oct 2017, 15:02 Anette_G

11 mēneši mums

muzikantu_mamma muzikantu_mamma 08. Oct 2017, 14:35

Noteikti divdaļīgo komplektiņu, jo tā kā mans 8 mēnešus jaunais dēliņš ir ļoti aktīvs un ģērbšanās mums īpaši nepatīk, tad šādu ir vieglāk uzvilkt nekā kopējo.

08. Oct 2017, 13:14

Rudenim esam izvēlejušies vējjaciņu un bikses. Tā kā mazais vēl nestaigā, tad liekam ratos bunkeri, tāpēc nav nepieciešamas speciālās ūdens/vēja necaurlaidīgās bikses. Lai pasargātu no aukstuma kājiņas, iegādājos HM.com speciālus zābaciņus. Ejot laukā izvēlos vilkt bodiju nevis krekliņu, lai būru droša, ka pasargāta arī muguriņa.

Maaminja Diaana Maaminja Diaana 08. Oct 2017, 11:58

Savam mazulītim izvēlos vilkt gan kopējo, gan atseviško kombinezonu 😀 atsevišķo pasūtījām no šīs lapas: http://m.ernstings-family.de/kat/jungenmode-babies-regenkleidung-winterkleidung.html, bet kopējo pasūtījām pie pašu ražotājiem EcoEmi 😀
Cik esmu novērojusi, dēliņam vairak patīk atsevišķais kombinezons, to velk biežāk, viņš pats izvēlas vilkt šo kombinezonu, tam ir ļoti foršs audums (ūdens necaurlaidīgs, mīksts un ar siltinātu oderīti), mazajam tajā ir silti un ļoti labi izskatās 😀 mums ir lenčbikses (gadījumos, kad mazais pietupjas, lai nav plika muguriņa un nesapūš to) un jaciņa ar kapucīti (lieliski noder lietus laikā). Un ne mazāk svarīgi - ir iestrādāti daudz atstarojošie elementi 😀
Kopējo kombinezonu izvēlos vilkt brīžos, kad ejam ārā uz īsāku brīdi (piemēram, izvest sunīti, ja viņš nevar pagaidīt, kamēr paēdam un sataisamies, vai arī dodoties pie dakteriem (kuri ir netālu no mājām) utt.), jo to var ātri uzvilkt ("vienā rāvienā"😉 un doties ceļā. Audums ir nedaudz elastīgs, ūdens necaurlaidīgs un mīksts, arī ar ietrādātiem atstarojošajiem elementiem 😀 (diemžēl šā kombinezona foto man neļauj pievienot, rāda: Error..)
Mazajam ir gads un 3 mēneši 😀

mincenee mincenee 08. Oct 2017, 09:46

Rudenī mums ir kopējie kombinezoni, jo tā šķiet ērtāk. Mums ir staigātāja iesācēja. Ziemai gan būs lenčbikses ar jaku, lai veikalā vai auto var novilkt pufaiciņu un nebūtu tik karsts.