Kas tas ir?Iedomu tēls vai enģelis?

Kas tas ir?Iedomu tēls vai enģelis?

05. Feb 2013, 14:39 Supersausins Supersausins

Ganjau katram no mums mājā dzīvo kāds gariņš.Tas reizēm mēdz taisīt pārsteigumus,nozog zeķes vai izdara brīnumu.

Man mājās notiek dažādas mistiskas lietas.Mājās mēdz reizem ieslēgties Tv vai mūzikas centrs.

  Bet ne par to velos parunat.

Jā atdzīstos manā mājā dzīvo spociņš.Bet vai mājās arī dzīvo enģeļi?

  Kādu vakaru sākām novērot ka mans mazais brālīts kuram jau ir 8 gadi sarunājas ar kādu istabā kur ir viens pats. Domāju ka tas ir viņa iedomu draugs,kas lielākai daļai no mums ir bijis bērnībā. Protams tas ir normāli ,jo bērniem ir plaša fantāzija. Man pašai iedomu draugs bija līdz pat 13 gadiem.

 Man mājās aug dēliņš kam ir 9 mēneši. Jau no sākuma mēnešiem viņš mēdza skatīties kādā punktā,brīžiem iesmējās reizēm dusmīgi kaut ko nuburkšķēja savā valodiņā.  

    Pirms pāris mēnešiem manai otrajai pusītei nomira tētis,bet iekšēji man šķiet ka viņa tētis mēdz pie mums atnākt un parunāties ar mazdēliņu. Kāpēc tā? Mazais ir iesācis vakaros ielīst stūrītī un savā valodiņā kautko ļoti aktīvi stāsta.lai arī nevinu mēs tur neredzam.

Mans brālīts bieži stāsta mammai ka redz engelīti un ar viņu sarunājs.Viņš vienmēr saka vienu un to pašu par to kā viņš izskatas un par ko viņi mēdz runāties.

 Bet šajās brīvdienās viņš man pajautāja vai:” Kristiāns arī redz enğelīti?” „ Kāpēc viņš mēdz skatīties kādā noteiktā vietā.?

  Ir dīvaini bet es pat nezinu ko man atbildēt kad viņš tā jautā.

 Lasiju ka mazuļi redz to ko mēs neredzam.Vai tiešām tas ir kāds kas mūs vēro? Vai mums katram ir savs enģelīts kas mūs sargā?

Domāju ka katram ir savs viedoklis par to vai kāds neredzams spēks mums ir apkārt.

Supersausins!

05. Feb 2013, 22:45

Manai draudzenei meitiņa kad bija mazāka,esot sēdējusi lielajā istaba skatījusies griestos un ar kko sarunājusies. Varbūt tas bija viņas vectētiņš,to zin tikai viņa.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 05. Feb 2013, 19:23 aflew

tās sauc par sinhronitātēm - esmu palasījusies šo to par to, un arī piedzīvojusi. Interesanti!

It kā jau saka, ka līdz 7 gadiem, bet bērni var būt ļoti jūtīgi

05. Feb 2013, 17:56

Mazi bērni redz mirušos.

Supersausins Supersausins 05. Feb 2013, 16:26 sandija

Hmm butu interesanti uzzinat atbildes uz dazadiem ajutajumiem ,jo man skiet ka varbut 8gadigs berns ir pa vecu prieks ka tada lai gan es pat nezinu😀

princesemince princesemince 05. Feb 2013, 16:10

Man ar puiku bijušas situācijas, kad es nesteidzos noliegt to, ko viņš redz. Vairāk ir tā, ka es sabīstos tajā brīdī, jo apzinos, ka viņš tiešām redz to, ko neredzu es. Reizēm viņš man arī atbild uz jautājumiem, kurus vēl neesmu uzdevusi, bet, jo lielāks aug, jo tas arvien retāk.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 05. Feb 2013, 16:08

Jā, tas tā varētu būt. Bērni redz smalko pasauli. Var paprasīt kādam eņģeļu speciālistam! Mums Māmiņu klubā kā reiz, februārī būs tikšanās