Kādēļ bērni slimo…

Kādēļ bērni slimo…

18. Feb 2014, 12:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nav tādu bērnu, kuri neslimotu vispār. Un nekāda rūdīšana vai pareiza dzīvesveida ievērošana nespēs jūs pilnībā atbrīvot no bērnu sirgšanas. Eksistējot milzīgam daudzumam dažādu slimību, bērni līdz gada vecumam slimo gandrīz tikai ar infekcijas slimībām.

Katrs vairāk vai mazāk izglītots cilvēks zina, ka imunitāte ir organisma spēja sevi aizsargāt no vīrusiem un baktērijām, no indēm un dažām zālēm, no anomāliem organisma veidojumiem, piemēram, no vēža šūnām

Daži faktori, kas pilda organisma aizsargfunkcijas, izstrādājas organismam vēl esot embrija stadijā. Daļu imūnvielu bērns iegūst ar mātes pirmo pienu, kurā ir augsta to koncentrācija un ar mates pienu, kurā šo vielu ir daudz mazak, bet pietiekoši. Tomēr, kopumā ņemot, mazuļa imūnsistēma ir nepilnīga. Viņam ir iedzimta imunitāte pret mātes pārciestām slimībām, bet tā darbojas tikai 3 – 4 mēnešus, labākajā gadījumā 6, protams, tikai tad, ja bērns tiek barots dabīgi. Tādēļ ir ieteicams bērnu audzināt pareizi jau no dzimšanas, lai 3 – 6 mēnešu vecumā viņš jau būtu spējīgs cīnīties ar infekcijas slimībām. Vecākiem ir jāzina, ka galvenā un unikālā jaundzimušā atšķirības iezīme ir viņa spēja pielāgoties apkārtējās vides apstākļiem. Jaundzimušais gandrīz ne no kā nebaidās, tādēļ pie visa var pielāgoties, ja viņam mazliet palīdz. Bet, ja nu nav kam pielāgoties ( bērns paēdis, viss tīrs, silts un auksts vējš nepūš), pielāgošanās sistēmas vienkārši atslēdzas. Ja pirmo divu, trīs mēnešu laikā jūs radīsiet bērnam siltumnīcas apstākļus, tad vēlāk ārpus šīs vides viņam eksistēt būs ļoti grūti!

20140214113429-42583.jpg

Immunokind tabletes®
150 tabletes

Homeopātiskas zāles imūnsistēmas stiprināšanai bērniem un zīdaiņiem.

Sastāvs:

  • Calcium carbonicum Hahnemanni D6*,
  • Calcium fluoratum D6,
  • Calcium phosphoricum D6,
  • Sulfur jodatum D12.

Vairāk uzzināsiet, apmeklējot mūsu mājas lapu www.mitela.lv

Pirms lietošanas uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju. Konsultējieties ar ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu. Bezrecepšu zāles. 

Zāļu nepamatota lietošana ir kaitīga veselībai.