Kā kopt ikdienas apģērbu un māju? Jautā dermatoloģei Annai Bērziņai

28. May 2013, 13:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja vien tavā ģimenē ir saskarsme ar alerģijām, tu, pavisam noteikti, zini, cik ļoti svarīgi ir īpaši rūpīgi kopt un mazgāt alerģiska mazuļa drēbes. Jāatrod arī tieši konkrētajam bērnam piemērotākais drēbju mazgāšanas un kopšanas līdzeklis. Kā to visu izdarīt? Ko iesākt ar putekļu ērcītēm? Jau 29.maijā, interneta tiešraides laikā, gūsi atbildes uz sev interesējošajiem jautājumiem par šo tēmu. 

Skaties 29.maijā ONLINE TV plkst.10:00 un uzdod sev interesējošos jautājumus par sadzīves alerģijām, kas skar tavu ģimeni dermatoloģei Annai Bērziņai!

Absolvējusi Rīgas Stradiņa Universitātes Medicīnas fakultāti un Latvijas Univeritātes Dermotoveneroloģijas rezidenturas studijas. Zināšanas un praksi papildinājusi Austrijā, Beļģijā un Bulgārijā. Latvijas Dermatovenerologu asociācijas biedre, Latvijas Estētiskās Lāzerķirurģijas asociācijas biedre, Latvijas Dermoskopijas biedrības biedre, Eiropas Dermatovenerologu akadēmijas biedre. Zināšanas un praksi regulāri papildina kursos un kongresos Latvijā un citās pasaules valstīs.

Jautā dermatologam visu par:

  • sadzīves alerģijām ģimenēs ar bērniem
  • drebju kopšanu alerģijas gadījumā
  • putekļu ērcītēm
  • veļas pulveru, mazgāšanas līdzekļu izvēli alerģijas gadījumā
  • un par visu pārējo, kas tev saistās ar šo tēmu!

Vai arī tev ir, ko pajautāt par šo tēmu?

Uzdod savu jautājumu arī tu, rakstot to ŠEIT, komentāru joslā, kā arī - dalies pieredzē!

Videosarunu vada Kristīne Virsnīte

Tiešraidi  piedāvā  Neutral. Produkti bez smaržvielām, krāsvielām un parabēniem.

20130523104645-57895.jpg

nosiguldas nosiguldas 28. May 2013, 08:51

Kas ir tās mazgājamo līdzekļu sastāvdaļas , kas visbiežāk izraisa alerģiskas reakcijas un kā alerģija visbiežāk izpaužas