JAUNUMI no izdevniecības Jumava bērniem: lieliska ideja dāvanām!

JAUNUMI no izdevniecības Jumava bērniem: lieliska ideja dāvanām!

06. Nov 2014, 17:39 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

24 stāsti, Ziemassvētkus gaidot 

Aiz slēgtajām grāmatas - Adventes kalendāra lappusēm paslēpti brīnišķīgi, mazliet skumji, nostaļģiski, cerību un sapņu pilni, reizēm pamācoši 24 Ziemassvētku stāsti. Katru dienu - no 1. līdz 24.decembrim - lasi pa stāstam un tu uzzināsi, pēc kā smaržo Ziemassvētki, kā radīt svētku noskaņu, kas ir pats smaržīgākais Ziemassvētku gardums, kādi eņģeļi, rūķi un riekstkoži mīt tev kaimiņos... Šis Adventes kalendārs sagādās patiesi jaukus brīžus un pārsteigumus ne vien bērniem, bet arī vecākiem! No vācu valodas tulkojusi Sinda Krastiņa. Stefānijas Šarnbergas ilustrācijas.

 20141106100741-10741.jpg

Ziemassvētku darbošanās grāmata 

Ziemassvētku vecīša gaidīšana var šķist ļoti ilga, bet jaukās un interesantās nodarbēs laiks paskrien nemanot. Lai izpildītu šos Ziemassvētku uzdevumus, tev būs nepieciešami tikai krāsainie zīmuļi un rūķīša vērīgums. Lelde Rozīte, tulkojums latviešu valodā.

20141106100756-14028.jpg 

12 dāvanas Ziemassvētku vecītim 

Ziemassvētku vecīša gaidīšana var šķist ļoti ilga, bet jaukās un interesantās nodarbēs laiks paskrien nemanot. Lai aizpildītu šos Ziemassvētku uzdevumus, Tev būs nepieciešami tikai krāsainie zīmuļi un rūķīša vērīgums.

20141106100920-90816.jpg

Sniegpārsliņas

Katra sniegpārsliņa ir citāda,

Katra sniegpārsliņa ir īpaša.

Katrs vēlas atrast draugu.

Katrs vēlas mīlēt un būt mīllēts.

Ikviens vēlas iederēties...

Mazulis nāk!

Mazuļa ienākšana ģimenē saistīta ar prieku, satraukumu un gaidām. Tajā pašā laikā vecākajam bērnam tas var radīt apmulsumu, nemieru un raizes. Roku rokā ar jaukajiem elfu ģimenes tēliem grāmatas autore rāda ceļu, kā palīdzēt bērnam ar prieku, ar atplestām rokām, uzņemt ģimenē gaidāmo brālīti vai māsiņu. Grāmatu rediģējusi un ievadu rakstījusi psiholoģe Diāna Zande, kas piekritusi kļūt par elfiņu grāmatu sēriju krustmāti. Turpinājumā plānots izdot grāmatu par draudzēšanos, kā iemācīt šīs prasmes bērniem. No angļu valodas tulkojusi Sigita Kušnere. R.V. Aleja ilustrācijas.

Drosme tikt galā ar bailēm

Pasaule var būt biedējoša vieta - it īpaši,ja visi ir lielāki par tevi un tik daudz kā jauna. Baidīties ir normāli, taču,ja tas sāk traucēt ikdienā,tā kļūst par problēmu gan bērnam,gan vecākiem. Šī brīnišķīgi ilustrētā grāmata sniedz vienkāršus, kodolīgus padomus,kā tikt galā ar bailēm un raizēm. Bērni var iemācīties dzīvot paļāvībā un būt brīvi no bailēm.