Ir pieredze ar ALERĢIJU vai NEPANESĪBU? Blogu konkursa PIRMĀ nedēļa ir galā!

Ir pieredze ar ALERĢIJU vai NEPANESĪBU? Blogu konkursa PIRMĀ nedēļa ir galā!

16. Nov 2016, 11:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kādas tik alerģijas mūsdienās nav sastopamas - no riekstiem, no zemenēm un avenēm, no putekļu ērcītēm, ziedputekšņiem, medus, piena... Un vēl nepanesības, kur laikam populārākā ir govs piena olbaltumvielu nepanesība! Vai arī tev ir nācies savā ģimenē ar kādu no tām cīnīties? Dalies pieredzē! Tieši tā, konkursa pirmā nedēļa ir galā, bet mēs turpinām!

Pastāsti par savu pieredzē saistībā ar jebkāda veida alerģiju vai nepanesību un laimē!

PIRMĀS NEDĒĻAS BALVAS ieguvēja

20161103100650-60715.jpg

BIOAPTA Aptapasta - Krēms-pasta ar cinka oksīdu
Aizsargājošs, ātri uzsūcošs кrēms-pasta ar cinka oksīdu. Viegli klājas uz sakairinātas ādas un nomierina to.  Īpaši piemērots bērnu ādas aizsardzībai autiņbiksīšu lietošanas laikā. Nomierina sakairinātu ādu. Pateicoties cinka oksīda mikrogranulu formai, viegli klājas uz sakairinātas ādas.Satur dzelzs aspsrāga ekstraktu, kam piemīt pretiekaisuma iedarbība, jūras elastīnu un glicerīnu, kuri mitrina ādu.  Zemesriekstu eļļa baro un intensīvi mitrina ādu atjaunojot epidermas aizsargfunkciju. Nesatur parabēnus un krāsvielas. Lietot uz tīras un sausas ādas ik pēc autiņbiksīšu maiņas vai apsārtuma gadījumā. Var izmantot  ādas iekaisuma, diatēzes, lobīšanās vai vieglu termisko apdegumu gadījumos.

pie balvas tiek -

tereeza - Ģimenes bubulis – alerģija mazulim

APSVEICAM!

Balviņa savu saņēmēju gaidīs Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1 (ar ieeju no Elizabetes ielas puses) 1.stāvā, no 1.decembra līdz 2.janvārim

ATGĀDINĀM: Pieredzes stāstu konkurss būs aktīvs visu mēnesi, un balvas pasniegsim katru nedēļu!

Nedēļas balvu pasniegsim 15.novembrī, 22.novembrī, 29.novembrī un 6.decembrī.

Māmiņu Klubs

Iesūti savu blogu par pieredzi ar ALERĢIJU vai NEPANESĪBU un laimē!