Ja jūsu ģimenē ir šīs horoskopa zīmes, šovasar esiet piesardzīgi!

Ja jūsu ģimenē ir šīs horoskopa zīmes, šovasar esiet piesardzīgi!

28. May 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Foto – Pixabay.com

Astrologi nosaukuši horoskopa zīmes, kuru pārstāvjiem šovasar jābūt īpaši piesardzīgiem. Zvaigžņu tulki atgādina, ka vasaras pirmajā pusē visām zīmēm ir jāizvairās no lieliem pirkumiem, finanšu operācijām un nopietnu dokumentu parakstīšanas, jo retrogrādā Merkura dēļ šie notikumi var beigties bēdīgi.

Auns

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem pirmām kārtām jārūpējas par sevi un par savu rīcību. Nekontrolēta agresija un impulsīvas darbības var traucēt jums saprasties ar tuviniekiem un veidot karjeru.

Vērsis

Vērša galvenie „ienaidnieki” tuvākajā laikā būs slinkums un apātija. Ja tie padosies laiskumam, var zaudēt ne tikai motivāciju darbam un attīstību, bet arī veiksmi.

Lauva

Vēl viens zodiaka pārstāvis, kas ir apdraudēts šovasar. Lauvas zīmē dzimušajiem svarīgi izvairīties no lieliem tēriņiem! Tie var novest pie ilgstošas parādu maksāšanas un pat negatīvi ietekmēt veselību.

Skorpions

Astrologi brīdina, ka Skorpioniem ir jābaidās no kaitīgiem ieradumiem, kas izraisa nabadzību. Ļoti svarīgi sakārtot savas finanšu lietas, dzēst parādus un atteikties no nopietnu dokumentu parakstīšanas. Risinot finanšu jautājumus, ieklausieties savā intuīcijā!

MANIPULATORU HOROSKOPS. KURĀS ZODIAKA ZĪMĒS DZIMST LIELĀKIE VILTNIEKI?