Izlaidums no Autiņbiksīšu grupiņas.

Izlaidums no Autiņbiksīšu grupiņas.

13. Jun 2013, 00:14 annijalise annijalise

Lūk un Autiņbiksīšu grupiņas pabeigšanas apliecību saņem Alise Liepiņa viņas vecums ir gads un septiņi mēneši ar pusi....

Precīzi šāds teksts skanētu ja tādus izaidumus, kāds rīkotu.

Jā, tas bija ilgs un garš laiks līdz mana mazā meita apzināti pateica- kaka, un paņēma podu, ļāva lai atbrīvoju to no biksēm un izdarīja solīto lietu.

Protams no sākuma jau likās ka tā tik mirklīga parādība, kā jau bijām to agrāk piedzīvojušas, bet nekā- meitu vērojām un vērojām un viss lieliski- iet gan uz podiņa istabā, gan ārā sausajā tuoletē, kur ir mazs cits podiņš.

Un, jā protams ka ir reizes kad ar lielomšau aizspēlējas un slapjums uz grīdas parādās tur kur stāv, bet tā jau cik saprotu ir pilnīgi piedodama lieta šādā vecumā.

Lūk, tad nu tagad mums stāv aizsākta autiņbiksīšu paka, bet gan jau atradīsim kam tos iedāvināt, jo es jau tagad ticu, ka mums tie diez vai būs derīgi.

Kā klājas citām mammām ar šo nopietno lietu? Vai mums šajās izlaiduma svinībās ir, kas pievienojas? Būtu jauki palasīt citus pieredzes stāstus.

annijalise annijalise 13. Jun 2013, 21:55

paldies ka citas mammas arī iekomentējāt, man prieks par visām, mums jau protams ka arī būs visādi pārsteigumi, bet ceru ka nekas traks jau nenotiksies.

13. Jun 2013, 16:44

apsveicu! 😀
Mana meitiņa joprojām negrib iet uz poda. kā pasaku: iesim podiņā, vai arī tev vajag čurāt?- ta tik atbild "nē" un negrib ne pa kam sēdēt. ceru, ka pienāks arī mūsu laiks 😀