Izdrukā Lielās pastaigas 5 flaijeri: tiekamies 1.jūnijā

Izdrukā Lielās pastaigas 5 flaijeri: tiekamies 1.jūnijā

01. Jun 2014, 09:22 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katru gadu maijs iezīmējas ne vien ar siltā laika iestāšanos un vasaras sākumu,bet nu jau ceturto gadu pēc kārtas Māmiņu Klubs visā Latvijā un arī ārpus Latvijas robežām rīko grandiozu pasākumu- LIELO PASTAIGU! 

Kluba mammas vienlaicīgi  kopā ar saviem mazuļiem izies ielās un tiksies dzīvesvietas rajonos! Ar šo pastaigu Māmiņu Klubs vēlas parādīt – Latvijā bērni vēl ir un jāpriecājas par katru jaunpiedzimušu mazuli!

Māmiņu Kluba māmiņas dosies ielās, lai iepazītos savā starpā, jo Kluba biedri ir visā Baltijā, un akcija būs kā eksperiments paskatīties, kurās pilsētās dzīvo aktīvākās mammas.  Atpazīšanās zīme Māmiņu Kluba māmiņām pastaigas laikā būs krāsains baloniņš, kas rotās ratiņus vai pastaigā izvesto mazuli.

Māmiņu Kluba Lielā pastaiga būs arī savdabīga rekorda uzstādīšana, - vienlaicīgi pastaigā izgājuši bērni ratiņos un staigājošie mazuļi!  Katras pastaigas laikā tiks veikta fotoreportāža, kas savukārt tiks publicēta Māmiņu Kluba mājas lapās! Uzvarēs tas rajons, kas būs savācis pastaigā visvairāk māmiņu.

IZDRUKĀ LIELĀS PASTAIGAS FLAIJERI ŠEIT!

 20140528151914-71461.jpg

Bērni ir tie, kas mūs vieno!