Ir! Rīgā Ir fantastiska kafejnīca ģimenēm ar bērniem!

Ir! Rīgā Ir fantastiska kafejnīca ģimenēm ar bērniem!

09. Jan 2014, 16:14 meiva meiva

Sveikas, 

Gribu padalīties skaļi ar savu prieku par vakardienas atradumu. Kāpēc skaļi? Jo iespējams, kāda par šo vietu zinajā, bet skaļi to nepateica. :)

Viss sākās ar to, ka abas ar mammu Natāliju, ar kuru iepazinos Dzemdību namā, izlēmām satikties. Tiekamies mēs gana bieži, jo mums ir mērķis, lai dēli izaugot lieli var teikt - tas ir mans draugs, mēs iepazināmies dzemdību namā. :)

Krustu šķērsu biju izdomājusies, kur gan mēs abas, ar diviem bērniem un diviem ratiem Rīgā varētu doties, bet tā lai uz mums neskatītos ar greizu aci. Kad virtuāli biju izstaigājusi sev zināmās vietas, ķēros pie mātes Googles. Un izrādās, Rīgā tādu vietu, kur būtu gaidīta ģimene ar bērnu (-iem) ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmas. Skumji. Ko citu lai saka. 

Un tad es atradu. Ir! Ir tāda vieta Rīgā, kur ģimens ar bērniem ir gaidītas. 

Kādreiz tas bija restorāns Green Room, ko arī meklējām. Nu jau restorānam nosaukums cits, bet koncepts vecais - restorāna viena zāle atvēlēta ģimenēm ar bērniem. 

Lai bildes runā tālāk. :)

Kristīne 

Karina Karina 05. Nov 2018, 23:02

Kas par vietu?

09. Jan 2014, 17:59 meiva

Šī ir jauka vieta, iesaku vēl "Vairāk saules", kas ir uz dzirnavu ielas pretim Galerija Rīga, tur nedaudz lielākiem bērniem ir interesantāk - daudz lego, krāsojamās lapas, kostīmi utt.

meiva meiva 09. Jan 2014, 17:58 Sandija Māmiņu Klubs

Auklīte vairs nav pieejama, jo sapratu, ka īpašnieki citi. Pica bija superīgi garda. Un Čili picā par mazāku picu jāmaksā vairāk. 😀 Apkalpošanu jā, varētu vēlēties maķenīt ātrāku, bet mums nebija kur steigties. 😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 09. Jan 2014, 17:34 meiva

Vieta bija (droši vien ir) jauka. Toreiz ne īsti patika lēnā apkalpošana un salīdzinoši ne visai ok kvalitāte attiecībā pret cenu ēdienam. Bet varbūt tagad ir savādāk. Toreiz bija baigi forši,ka bērnus bērnu stūrītī pieskatīja auklīte (bez maksas, bet par dzeramnaudu)

meiva meiva 09. Jan 2014, 16:18

Nu re, es tak zināju ka ir mammas kas par šo vietu zina un nestāsta. 😀 Tā jau ir, ar labām vietām nelielās. 😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 09. Jan 2014, 16:06

Jā, zinu šo vietu. Tas tiešām bija cits pavisam restorāns un arī bērnu istaba izskatās citādāka, bet jauki, ka saglabāts pats princips

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 09. Jan 2014, 15:56

Šī tiešām ir lieliska vieta, mēs bijām vēl tad,kad Green restorāns bija!