Interjera un Dizaina klubiņa konkurss: parādi bērnistabu

Interjera un Dizaina klubiņa konkurss: parādi bērnistabu

05. Mar 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katrā mājoklī, kurā dzīvo ģimene ar bērniem ir sava bērnu istaba vai bērnu stūrītis, kur mazajiem justies kā „saimniekiem”. Tā ir viņu pasaule!

Šo „pasauli” mēs viņiem palīdzam radīt un veidot, piešķirot tai interesantas nianses, krāsas, gaismas formas...

 Interjera un Dizaina klubiņš izsludina KONKURSU – Parādi mums visiem INTERESANTO savā bērnu istabā vai bērnu stūrītī un iedvesmo arī citus!

„Interesantais” var būt jebkas, kas Tev un Tavam bērnam jūsu radītajā „pasaulē” šķiet saistošs, neparasts un interesants. Tā var būt koša gultiņa, pašas šūti aizkari, vingrošanas siena, mantu plaukti, sienas dekori... Tas var būt pašu veidots, gatavots vai pirkts - galvenais, lai ir interesants izpildījums. 

Konkursa galvenais mērķis ir ar interesantām idejām iedvesmot pārējās māmiņas kā iekārtot, pārveidot un papildināt bērnu istabu vai bērnu stūrīti.

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

  1. Atrodi „interesanto” bērnu istabā vai bērnu stūrītī un to nofotografē vai nofilmē. Esi radoša, pastāsti kā „interesantais” nokļuva jūsu mājās, kur tas ir novietots. Ja tas ir pašu gatavots, pastāsti kā to veidoji. Un pats galvenais, kā „interesanto” savā istabā novērtē bērns.
  2. Caur podziņu pie sava profila pievieno rakstu vai fotoblogu. Izvēlies sadaļu Mazulis un tagus Interjera un Dizaina klubiņš, Konkursi. Saglabā un Tavs stāsts pēc mirkļa ieceļos portālā!

Gaidīsim konkursa stāstus no 27. Februāra līdz 5. martam (ieskaitot)!

Galvenā balva – BrīnumSpilvens!

20130227100605-40935.jpg 

Izgatavots ar 100% mīlestību! Tas var kļūt par bērna labāko draugu, jo vienmēr pratīs pārsteigt, to droši vari nest aiz roktura sev līdzi, uz tā var pat gulēt, kad miega lācis pārsteidz nesagatavotu un pats galvenais, ar to vari spēlēties vienmēr un visur!

Vienā pusē BrīnumSpilvens ir aprīkots ar:

  • Kabatu, kurā dzīvo zivis un makšķere! Piecas dažādu krāsu zivis no ādas materiāla + makšķere no klūgas. Mazajam draugam būs iespēja „ķert” zivis visur, kur paliks garlaicīgi.
  • Putniņš – Knaģis ir paredzēts mīļu zīmīšu, fotogrāfiju vai savu zīmējumu piestiprināšanai pie spilvena, lai vienmēr nēsātu tos sev līdzi!
  • Spilvena apakšā ir 3 košas bumbiņas. Pirkstu veiklībai un skaitīt prasmei līdz trīs.

Otrā pusē BrīnumSpilvens ir aprīkots ar:

  • Lielo kabatu, kurā vari paslēpt savu mīļāko grāmatu un mantiņu;
  • Ar mazo kabatu, kurā dzīvo lellīte Lolīte. Šī ir lieliska slēptuve arī kādai mazai konfektītei vai cepumiņam.
  • Lielajā kabatā dzīvo arī sarkans auto un māja ar lillā jumtu. Kad paliek garlaicīgi – vari paspēlēties!

Gaidām INTERESANTUS stāstus un, lai veicas konkursā!

mamma27 mamma27 27. Feb 2013, 10:48

o interesants konkurss!