Huggies Mīlestības valoda: Dāvanas

Huggies Mīlestības valoda: Dāvanas

21. Sep 2015, 15:40 Superpuiku Mamma Superpuiku Mamma

Mūsu Mīlestības valodā dāvanas ir...bet nav bieža parādība. Dāvanas bira saucamajā iepazīšanās periodā, kad vīrs man izrādīja īpašu uzmanību. Jau pirmajā manā dzimšanas dienā, kuru svinējām kopā - nu jau vīrs, man uzdāvināja sudraba kaklarotu, tas bija liels pārsteigums, jo tiešām ko tādu negaidīju, kopā bijām vien nepilnus 2 mēnešus. 

20150921144002-89713.jpg

Šie ir vīra dāvinātie Valentīndienas lācīši...kreisajā pusē - pats pirmais lācītis, labajā pusē - 3 gadus vēlāk, jau pēc kāzām!

20150921144150-64881.jpg

Pagāšajā gadā ap Ziemassvētkiem izlēmu, ka gribu īpašu kalendāru, kurā būtu visi svētki, visu tuvāko draugu un visas ģimenes svinamās dienas, ar īpašām bildēm, tad nu sev un savai ģimenei uzdāvināju kopīgu Ziemassvētku dāvanu. 

Blakus redzamā grāmata ir mana dāvana savam vīram dzimšanas dienā. Grāmata ar manām sajūtam, atmiņam un kopbildēm par kopā pavadīto laiku. 

20150921144708-23357.jpg

Vēl viena īpaša dāvana ko vīrs man uzdāvināja Ziemassvētkos...bija stikla kubs ar iestrādātu vīra portretu un uzrakstu Priecīgus ziemassvētkus, iepakotu īpašā kastītē.

Ļoti patīk iepriecināt bērnus ar dāvanām, vēl pirms piedzima dēliņš, regulāri pirku dāvanas vīra māsas meitiņai Sabīnei, kad braucu ciemos pie labākās draudzenes Anitas vienmēr bija dāvana viņas meitiņai Esmeraldiņai...utt. Tagad arī savu dēliņu iepriecinu ar dāvanām, kad dodamies lielajā šopingā uz t/c Alfa - nopērku vainu kādu jaunu rotaļlietu, vai apģērbu komplektu. Tāpat arī Gustava tētis bieži dēliņam apsola dāvanu...un tad ilgu laiku grozās gar rotaļlietu plauktiem, līdz pats Gustavs parādīs ko grib. Vienā reizē Gustavs pat dabūja uzreiz 2 dāvanas, gan no mammas, gan tēta. Laimīgais! Arī māsas dēliņam labrpāt noperku skaistas un pārdomātas dāvanas. Arī savai mammai uz 1.septembri (ir bērnudārza audzinātāja un arī mācās augstskolā) uzdāvināju nelielu, bet simbolisku dāvaniņu - piltspalvu, zīmuli, dzēšgumiju un magnētiņu ar priecīgu zīmējumu, lai ikdiena būtu saulaina. Mamma bija sajūsmā!

Mans svarīgākais nosacījums: Es vienmēr pērku tādu dāvanu, kas patiktu arī man. Tad zinu, ka tā būs īstā. Uz cenām protams skatos, bez tā jau nevar, taču ir reizes, kad tomēr pieveru acis un nopērku. 

Kopš piedzima dēliņš, par sevi var teikt esmu aizmirsusi, visos veikalos skatos tikai bērnu lietas...un acīs krīt tikai bērnu lietas...tad nu man draugi un vīrs mēdz uzdāvināt dāvanu karti..lai es nopērku tieši kaut ko sev, un tāpēc iepirkties dodos viena :D ...pārsvarā tas, ko pērku ir jauns apģērbs, vai kaut kas, ko tiešām esmu vēlējusies. Un par šo dāvanu karti paspēju iegādāties arī jaunu lietiņu gan vīram, gan dēliņam, lai tos iepriecinātu. Nevaru atturēties nopirkt kaut ko arī viņiem!!! :)

20150921152259-11004.jpg

Man ļoti patīk saņemt ziedus...pietiek ar vienu nelielu pušķīti, vai pāris Gladiolām...lai es būtu nu ĻOTI PRIECĪGA!!!

Vīram patīk saņemt dāvanas...taču lielākā dāvana, par kuru viņš priecājas ik dienas - ir GARDAS VAKARIŅAS! Tāds it kā nieks viens ir...bet kādam izdevies vakars. 

Zinu, ka gribētu saņemt biežām kādas mazas dāvaniņas no vīra, jo tas man liek justies īpašai un mīlētai, taču uzprasīties nedrīkst, tad par dāvanu varu aizmirst...he he...visam savs laiks!!!

20150921153345-91248.jpg

Pati lielākā dāvana, ko mēs kopīgi viens otram uzdāvinājām ir mūsu dēliņš. Vislielākā, nenovērtējamākā un dārgāka dāvana, ko sagaidījām kopā! 

Ne vienmēr dāvanām ir jābūt taustāmām...tās var nākt no sirds caur emocijām, kopā būšanu, sagaidot un radot kopīgiem spēkiem lielu laimi! Tā ir lielākā vērtība abpusējai MĪLESTĪBAI!!! 


Jolanta =)

20150903161328-96959.jpg