Gatavojam ceļmallapu sīrupu

Gatavojam ceļmallapu sīrupu

18. Jun 2018, 16:21 Mar&Co Mar&Co

Tā kā esam uzsākuši cītīgu atveseļošanās kursu, smēlos kārtējās idejas internetā, lai tas notiktu ar dbaiskiem līdzekļiem. Nolēmu 1.reizi uzvārīt ceļmallapu sīrupu, ka sesot lielisks palīgs pie elpceļu saslimšanām.

Izmantoju:

3 nelielas saujas ceļmallapu

1 lielu citrou

1 apelsīnu

750g brūno cukuru

 

Sablenderēju ceļmallapas ar citronu un apelsīnu. Pārbēru ar cukuru un ievietoju ledusskapī uz nakti.

20180618161916-21916.jpg

20180618161934-22267.jpg

Pēc tam vārīju un mazas uguns(lai pavisam neliels burbulis) 30 min.

Caur dubultu marli un sietiņu nokāsu sīrupu un sapildīju burkā.

20180618162022-76054.jpg

Biezumus savēlu bumbiņās, ievietoju trauciņā ledusskapī. Esot gards našķis.

20180618162039-87979.jpg

Tad nutestēsim un veseļosimies!

20180618162106-27623.jpg