Facebook KONKURSS: Laimē superīgu LEGO DUPLO komplektu!

Facebook KONKURSS: Laimē superīgu LEGO DUPLO komplektu!

03. Jun 2019, 15:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau šo sestdien, 8.jūnijā, sākot no plkst. 12.00 mēs jūs visus gaidīsim uz grandiozāko vasaras sagaidīšanas pasākumu - Māmiņu Kluba Vasaras festivālu -, kas norisināsies kultūras pils Ziemeļblāzma skaistajā parkā.

Vai tu būsi? Ņem līdzi savu ģimeni, draugus, radus un nāc! Būs daudz aktivitāšu, degustāciju, koncerti, atrakcijas un balva, balvas, balvas! Piedāvājam dažas no tām laimēt vēl pirms lielā pasākuma, tāpēc piedalies konkursā!

Lai piedalītos konkursā:

  • komentāros atzīmē draudzeni, ar kuru kopā plāno vai arī gribētu apmeklēt Māmiņu Kluba Vasaras festivālu.
  • atzīmē, ka nāksi uz pasākumu, lai nepalaistu garām svarīgāko informāciju par visām foršajām aktivitātēm.

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT

BALVU FONDS

LEGO® DUPLO Policijas iecirknis (10902)

zspēlējiet reālus dzīves notikumus ar LEGO® DUPLO® Mana pilsēta: tā ir atpazīstama pasaule ar modernām DUPLO figūrām. Bērnudārza vecuma bērniem patiks izdomāt stāstus, rotaļājoties ar viegli būvējamo policijas iecirkni. Palīdzi policistiem traukties policijas automašīnā ar bākugunīm un sirēnām, lai notvertu laupītāju, kas nočiepis policistam virtuļus. Pēc tam atved viņu atpakaļ uz spēļu policijas iecirkni un droši ieslēdz cietuma kamerā.

***

LEGO® DUPLO Ciparu vilciens (10847)

LEGO® DUPLO® Ciparu vilciens ir raiba iepazīšanās ar cipariem un skaitīšanu. Mazulim ļoti patiks būvēt un pārbūvēt šo ducīgo vilcieniņu, vienlaikus mācoties pazīt ciparus! Komplektā ir arī divas bērnu DUPLO figūras un kaķēna figūra, un tas sniedz nebeidzamas iespējas ar prieku būvēt, braukt un mācīties. DUPLO klucīši ir īpaši izstrādāti, lai mazajām rociņām ar tiem būtu droši un ērti darboties.

FESTIVĀLA PROGRAMMA

Konkursa uzvarētājus izlozēsim un paziņosim 8.jūnijā.