Desmit Latvijā ražotas un noderīgas Ziemassvētku dāvanas!

Desmit Latvijā ražotas un noderīgas Ziemassvētku dāvanas!

12. Nov 2019, 00:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tuvojoties Ziemassvētku laikam un gada nogalei visur pasaulē sākas drudžaina dāvanu meklēšana saviem tuvajiem, kolēģiem un sadarbības partneriem. Bieži vien dāvanas nav ikdienā noderīgas un vēlāk tiek nogrūstas plaukta aizmugurē un netiek izmantotas. Tādēļ sabiedrisko attiecību aģentūra “Communications & Strategies uz novērojumiem balstītu Latvijā ražotu produktu sarakstu, kurām sezonalitāte ilgst vairāk par nedēļu, ietilpst 30 EUR vērtībā, turklāt ar šo pirkumu iespējams atbalstīt vietējos ražotājus.

1.     “Dream Room” galda lampas mājīgai noskaņai ar iespēju personalizēt lampas izskatu tiek piedāvātas tējas un sapņu lampas! Lampas 19-25 cm augstumā maksā 25-30 EUR. Starp citu “Dream Room” ideja izauga tieši no Ziemassvētku dāvanām – Tifānija un Oskars viens otram uzdāvināja pašdarinātas lampas, kas bija kā pirmā dzirkstele kopdarbam.

2.     Galda spēle “Oligarhi” – Galda spēle "Oligarhi" - piemērota visai ģimenei! Īpaši patiks tiem, kuri grib kļūt vareni un bagāti. Trīs valodās latviski, krieviski un angliski. No 10 gadu vecuma, 5 - 10 spēlētājiem. Spēles ilgums apmēram 30 - 60 minūtes. Iespējams tieši šī spēle kļūs par Ziemassvētku vakara aktivitāti pēc dāvanu atvēršanas! 

3.     Kalve Coffee kafija - Pēdējo gadu laikā Latvijā izveidotas vairākas kafijas grauzdētavas, kuras piedāvā tā saukto specialty kafiju, ar mērķi stiprināt un attīstīt kafijas ražošanas, pagatavošanas un baudīšanas kultūru. Uz svētkiem grauzdētavas piedāvā arī īpašus dāvanu piedāvājumus un dāvanu kartes, lai palutinātu līdzcilvēkus ar īpaši gardu kafiju. 

4.     Silmachy remedies dabai draudzīgā kosmētika – šis vietējais uzņēmums piedāvā dabai un cilvēkiem draudzīgu dabīgo kosmētiku īpaši vīriešiem, kā arī kosmētiku, kura paredzēta abiem dzimumiem. Tā, piemēram, tiek piedāvāts matu kopšanas komplekts, kurā ietilpst šampūnziepes un kondicionieris. Zero waste cilvēki par šo dāvanu noteikti priecāsies!

5.     Stonehill kvalitatīvie, ar rokām darinātie dabīgās ādas aksesuāri –dāvana ādas materiālu cienītājiem. 30 EUR ietvaros izvēle ir plaša – iespējams atrast jostu, maku atslēgām, kartēm, naudai vai brillēm, kā arī interesantas aproces, auskarus, vadu savācējus, atslēgu piekariņus. 

6.     Koka galda kalendārs no “Solid Wood Gifts – Praktiska un askētiska dāvana, veidota no oša koka. Un kas labākais – šis kalendārs izmantojams gadiem ilgi un nebūs izmetams jau pēc gada. Minimālisma cienītāji būs sajūsmā. Kalendāra cena ir 19.00 EUR. 

7.     CAPS! dabīgās šokolādes konfektes – katra konfekte ir roku darbs, turklāt sastāvs ir vienkāršs un saprotams katram, bez E burtiem un apjomīgiem cukura daudzumiem. Pēc šo saldumu apēšanas rezultātu nevarēs redzēt visu atlikušo gadu, taču tie noteikti ir labs veids kā palutināt kādu ar kaut ko ekskluzīvu! Piedāvājumā ir arī mandeļu cepumi.

8.     Mītavas čiekurs produkcija – dāvana veselības atjaunošanai un imunitātei dabiskā veidā! Piedāvājumā ir priežu čiekuru sīrups, priežu čiekuri sīrupā, kā arī priežu čiekuru karameles uz kociņa un skaldītas karameles paciņās. Iespējams izveidot skaistu veselības uzturēšanas komplektiņu. 

9.     Brūnas ādas imitācijas blociņš ar gravējumu no “7 Black Bees” – skaista un noderīga dāvana gan ģimenē, gan sadarbības partneriem, klientiem vai kolēģiem!  Maciņa iekšpusē ir 2 blociņi un kabatiņu priekš telefona aizmugurē, komplektā arī koka pildspalva. 

10.  Lakonisks koka sienas pulkstenis no “Dekoru fabrika” – melns tāfeļpulkstenis, kas ļauj izpausties vai koka lakoniskais sienas pulkstenis būs lielisks papildinājums mājas vai biroja interjeram. Pulksteni iespējams arī personalizēt, taču tad izmaksas būs augstākas. Piedāvājumā arī iespējams pasūtīt pulksteni ar vārdu vai uzņēmuma nosaukumu! 

ilzhux ilzhux 28. Nov 2019, 08:40

Paldies par idejām! Daudz jaunu vietu un nosaukumu, ko pati ar lielāko prieku notestētu (: Arī patīk izvēlētais budžets, kas ietilpst 30 EUR vērtībā - nezinu, kā ir pārējiem, bet man lielākoties tāds budžets ir atvēlēts dāvanai tuvam cilvēkam ( vīram/vecākiem/māsai) un 10 EUR vērtībā pārējiem ( kolēģiem, paziņām un kaimiņiem). Kā ir pārējiem? Un vai vispār sekojiet līdzi budžetam, iegādājoties dāvanas? Kā papildus bezzaudējuma Ziemassvētku dāvanu variants ir dāvanu karte - manā personīgā topā ir Dāvanu Serviss izlase( https://www.davanuserviss.lv/ziemassvetku-davanas/ )un apģērbu veikala dāvanu kartes ( veikala izvēle noteikti katram cilvēkam būs gaumes lieta, bet vispopulārākās parasti ir HM, Reserved un Mohito). Vai jums patīk saņemt dāvanu kartes svētkos?