Dāvanas no sirds

Dāvanas no sirds

17. Dec 2012, 16:19 nosiguldas nosiguldas

Es esmu noderīgo dāvanu piekritēja. Katru gadu sastādu sarakstiņu ar tiem cilvēkiem, kurus apsveikšu. Tad atceros, kas katram patīk, kādi ir viņu hobiji un katram pretī ierakstu to, ko meklēšu. Ne vienmēr atrodu tieši to, ko esmu iedomājusies, bet tas nekas ir virziens kurā meklēt.

Šogad tāpat kā daudziem arī mūsu ģimenē ir stipri pieticīgi ar naudiņām un tapēc es ļoti stipri piedomāju, ko kuram dāvināt. Kā jau zināt. Krustmeitai uzdāvināšu tikšanos ar mammīti. Mammai un tētim ar jaunāko meitu, bet kādam mums tuvam ģimenes draugam tikšanos ar mīļoto cilvēku. Visgrūtāk iet ar vīriešiem, vīru un dēlu. Lielajai meitai būs mīksta un ļoti mīļa dāvaniņa, viņa man vienmēr salst un tapēc būs kautkas, lai rociņas nesaltu, tie nav cimdi un roku sildītājs, kas lai paliek noslēpums, jo viņa laiku pa laikam ieskatās tajā ko rakstu.

 Lai dāvanas varētu sarūpēt visiem izmantoju iespēju pirkt kopā ar citiem, lai dāvaniņas iznāktu lētākas un tā  Katrīne tiks pie krāsu komplekta. Es katru gadu (reizi gadā) taisu reviziju mantās, tai skaitā tiek mainīti arī zīmuļi un citas krāsas. Man likās ļoti simpātiski, ka visas krāsiņas ir vienā kastītē, nav jādomā, kur ko likt, pie tam ir ļoti liela izvēle un galvenais kārtība, katrai krāsiņai sava vieta. 

Gatavojies Ziemassvētkiem: ko tu šogad dāvināsi bērnam?

20121127142705-26945.jpg

17. Dec 2012, 21:44

Man bija tāds krāsu komplekts,kad biju maza,tas ir vnk super.
Tiešām laba dāvana.