Darbs pēc BKA: jums bija kur atgriezties?

Darbs pēc BKA: jums bija kur atgriezties?

06. Dec 2012, 16:12 aab aab

Sveikas!

Šodien manī ir daudz pārdomu par tēmu - atgriešanās darbā pēc bka. Arī man tūliņ būs klāt brīdis, kad ir jāatgriežas darbā. Līdz dekrētam strādāju divos darbiņos, lai naudiņa būtu vairāk. Jau dodoties dekrētā, zināju, ka diezin vai būs man darbs pēc bka vienā no darbiem. Protams, ka tā arī sanāca. Štatu samazināšana ir neizbēgama. Taču šodien uzzināju, ka arī otrā darbā dikti daudz tā darba nebūs! :( Skumji, jo ar to naudiņu pat rēķiniem nepietiks. 

Darbs ir labs, man patīk, manā specialitātē, nu super! Kolēģi arī labi, priekšniecība arī. Bet ir mūsu valsts vīru lēmumi, kas ietekmē bargi! Un ietekmēs arī nākotnē!

Skumji, jo tā nav priekšniecības vaina, drīzāk gan valsts vīru.

Nav runa par likumiem, likums netiek pārkāpts, jo ir nozares (starp citu - valsts), kurās ir citi aspekti, kas ietekmē darba apjomu un līdz ar to arī algas.

Gribētu dzirdēt no citām māmiņām par to kā ir Jums bijis pēc bka - vai bija kur atgriezties, vai uzņēma ar prieku?

Aab

bibii bibii 06. Dec 2012, 17:10

Es arī atgriezos darbā.

aab aab 06. Dec 2012, 16:53 iceiceice

skumja pieredze ☹
skumji, ka pat nepabrīdina darbiniekus. un lai nesaka, ka nevar atrast. kad esi valstij parādā kaut santīmu, tad gan ātri atrod! 😃

princesemince princesemince 06. Dec 2012, 16:27

Atgriezties, kur bija. Neatgriezos, jo sanāca būt prom no mājām 14h, bērnam vēl nebija bērnudārza, alga arī bija par kādiem 60% mazāka.