CityKids laikā, kad ārā ir auksts, tumšs vai slapjš

CityKids laikā, kad ārā ir auksts, tumšs vai slapjš

10. Feb 2017, 14:11 Klintasmamma Klintasmamma

Klintai īsti nepatīk ratos, arī staigāt mazā vēl nav sākusi, taču man ļoti gribējās ar viņu "izrauties" ārpus mājām. Agrāk likās, ka visas aktivitātes ir paredzētas vecākiem bērniem vai staigātājiem, taču CityKids interneta vietnē bija norādīti maģiskie 0-3, kuriem Klinta noteikti atbilda. Tur gan netrūkst atrakciju arī vecākiem bērniem, tāpēc tad, ja kādai māmiņai CityKids arī ir jaunums, noteikti iesaku!
Mazajiem ir paredzēta viena liela telpa, kur darboties, taču ar to Klintai uz 1,5h noteikti pietika, viņu apbūra bumbu baseins:) Un es pirmo reizi redzēju, kā mana mazā rāpotāja kļūst par kāpelētāju pāri norobežojumam:) Iekāpusi baseinā, viņa kādu stundu dzīvojās pa bumbām, metot tās gaisā un skaļi smejoties. Bet vēlāk uzmanību saistīja arī stāvēšanas bez pieturēšanās treniņi uz mīkstās grīdas, jo arī tad, ja nokrīt, ir mīksts un nāk smiekli, ir arī slidkalniņi ar mazākiem un lielākiem slīpumiem, daudz interesantu mantu un citi bērni, ar ko draudzēties. Lielajiem ir daudz vairāk, bet to mēs nepētījām, tāpēc iesaku pašiem apskatīties CityKids vietnē vai arī iepriekšējā MK rakstā:  http://www.maminuklubs.lv/sieviesu-klubs/bernu-rotalu-centrs-citykids-272785/
Priecēja, ka redzējām gan māmiņu istabu, gan galdiņus ar tējkannu, mikroviļņu krāsni, visu drīkst droši izmantot, ja ir nepieciešams. Uz vietas ir arī daži neveselīgi našķi, ko es labprāt būtu nomainījusi uz augļiem un kādu burkānu, taču bērni man noteikti nepiekristu!
Biļetes cena bērnam ir 4/6 EUR atkarībā no vecuma un laika, cik plānojat tur pavadīt. Vecākiem jāmaksā nav. Par Klintas (1 gads un 4 mēnešo) 1,5h samaksājām 4EUR.
Šovakar brauksim vēl! Klintai ir sajūsmā!

10. Feb 2017, 20:20

Man ir gandrīz 2gadniece un 4gadniece, ļoti patīk. Pēdējo reizi bijām gada pēdējā dienā, brīvdiena, cilvēki gana,bet mums netraucēja. Pus dienu tur pavadījām. Manām interesēja gandrīz viss, arī bēbīšu istaba,viņas aktīvi skrēja no vienas aktivitātes uz otru. Abraka dabra laba vieta, arī blakus fantasy parka rotaļulaukums.

Klintasmamma Klintasmamma 10. Feb 2017, 14:39 martinja223

Viss kārtībā, es nesaskatīju neko aizskarošu un ļoti priecājos par citu viedokļiem. Klinta tikai rāpo un viņai pietika piedzīvojumu, vēl arī viņa ļoti mīl bērnus, kuru mums apkārt īsti nav, tāpēc mums tie drīzāk bija bonuss. Mēs gan nebijām brīvdienās un bērnu nebija daudz, batuti bija aizņemti visu laiku, bet citur varēja iztrakoties. Un milzīgs paldies par informāciju par Riga Plaza spēļu laukumiņu, nebiju to manījusi, tāpēc labprāt pamēģināšu. Paldies!

martinja223 martinja223 10. Feb 2017, 14:32

Klintasmamma, tikai ludzu neuztvert manu komentaru ka uzbraucienu vai kaut kada veida aizskarosu! Es ari nesaku ka tavs berns nav aktivs. Manejie vnk grib skriet lidzi lielajiem un vinus uz vietas noturet ilgak par 10min nav iespejams, tapec ari jutas garlaikoti 😃

Tas taa,ja atruma rakstot kaut ko divdomigaku esmu uzrakstijusi 😃 😃

martinja223 martinja223 10. Feb 2017, 14:25

Man nepatika. Biju brivdiena,kad bija shausmigi daudz bernu. Ta viena telpa,kas paredzeta berniem lidz 3 gadiem ljoti mazina un maniem puisiem (1,6) atri apnika. Jaa, protams,ir berni,kuri nav tik aktivi un zinatkari un iespejams,ka at to vienu telpu viniem pietiek,bet ja berns ir aktivs,tad notiekti jabrauc darbadiena kad nav daudz cilveku,lai siko var palaist ari uz lielajam atrakcijam.

Ta maza istaba paredzeta lidz 3 gadiem...godigi, ja maniem 1,6g vecajiem berniem istaba intereseja vien 20minutes, tad domaju,ka 3gadniekam vai pat 2gadniekam neintereses vispar.

Ja godigi, es labak aizvedu sikos uz Riga plaza Angry birds spelu laukuminu (bezmaksas) neka maksaju 8(4×2) eiro par vienu mazu atrakciju telpu berniem

Tada ir mana pieredze. Es braucu ar lielam ceribam,bet beigas biju ljoti vilusies. Iespejams, ja brauktu tad,kad tuksh viss, sajutas butu savadakas.

Pluss..telpas bija pieelpotas, nevedinatas. Kafeinica ari tikai saldumus pardeva. Domaju,ka nu vismaz kadu piragu tur vareja piedavat.