Brauciens uz Stokholmu manā skatījumā- kopsavilkums

Brauciens uz Stokholmu manā skatījumā- kopsavilkums

05. Jun 2013, 13:06 nosiguldas nosiguldas

Nu ko tagad ir pienācis laiks salikt visus punktiņus:

Skansen parks būs interesants gan bērniem, gan pieaugušiem. Būtu interesanti tur nokļūt uz ziemassvētkiem, tad tur esot brīvdabas ziemassvētku tirdziņš.

20130605130345-38989.jpg

Braucot uz Stokholmu ieteikšu noteikti pārdomāt maršrutu pa kuru dosieties un ko piedāvāsiet bērnam. Visa informācija ir pieejama internetā. Būtiski ir uzzināt kāds sabiedriskais transports ir nepieciešams, jo bērnam līdz šim parkam iet ar kājām būs grūti, pie tam jāņem vērā tas, ka pats parks ir ļoti liels un viņš vēl tur paspēs nogurt.

www.skansen.se

Braucot ar prāmi naktsmītnes problēmas ir atrisinātas, es paskaitīju, ka mums uz katru cilvēku sanāca 100.ls ( divas naktis un divas vakariņas), taupības nolūkos var ēdienu ņemt līdz, tikai atkal jāņem vērā, ka kajītē ir ļoti karsts un neko tādu, kas bojājas tur glabāt nevar. Mans ieteikums saldējamā soma un tomēr atpakaļceļā izmantot iespēju ieturēties uz kuģa, jo visi būsiet noguruši un pelnījuši labu atpūtu. 

Standarta braucienā nekādas īpašas izklaides bērniem neredzēju, izņemot spēļu istabu, tapēc ir jāpadomā kā izklaidēt mazuli. 

Obligāti līdz ņemat ūdeni, jo tas maksā dārgi gan uz kuģa, gan atrodoties Stokholmā. 

Ir jāpieņem, kā pats par sevi saprotams apstāklis, ka esam tūristi un , kur vien pagriezies, visur būs jāmaksā. Ieeja parkā 9.00 Ls, par visu ko vēlies tur iegādāties ir jāmaksā. Pie tam naudiņas priekš mums ir pietiekoši kodīgas, bet kārdinājumu daudz.

Labā ziņa ir tā, ka parkā ir vietas, kur var ieturēt maltīti brīvā dabā, tātad atkal to, ko esam sarūpējuši līdz.

Ir jāsagatavojas, neparedzētiem tēriņiem, jo pieļauju, ka bērnu izklaides ar to, ko Jums parādīju nebeidzas. Spēļu laukums bija pa velti, bet vai tā ir arī pārējās izklaides vietās, nezinu.

Vienīgais ,ko nevarēšu šeit Jums piedāvāt ir ūdens priekus, iespējams, ka tajā daļā, kuru neredzēju, ko tādu var atrast, bet es neredzēju. Ņemot vērā teritoriju un laika ierobežojumu Jums nebūs laika peldēties, tā kā ieplānot sevi palutināt varat uz kuģā burbuļvannā. 

nosiguldas nosiguldas 05. Jun 2013, 14:16

MAN PRIEKS, KA TEV PATIKA😀

mamma27 mamma27 05. Jun 2013, 13:48

ļoti labs kopsavilkums.
Un es ar gribētu braukt vēlreiz,bet šoreiz ar visām ekstrām-ēšanu un spa. Tad tomēr to rūpju mazāk un prāts mierīgāks.