Bijām Huggies Pull-Up ballītē!

29. Nov 2012, 18:01 aab aab

Sveikas!

 

Jā, šodien bija tā diena, kad jādodas uz skaistajām Māmiņu Kluba telpām tuvāk iepazīties ar Huggies Pull-Up autiņbiksītēm. 

 

Ieradāmies ļoti veiksmīgi kopā ar draudzeni un mūsu mazuļiem. Tā kā viņi šajā dienā bija galvenie, tad visa uzmanība uz viņiem.

 

Mazliet neierasti likās tas, ka jau sākumā bija jāuzvelk bērniem jaunās Pull-Up autiņbiksītes. Bet nekas, kolektīvā autiņbiksīšu maiņa ir kaut kas jauns un interesants! :)

 

Ar lielu interesi gaidīju speciālistes uzstāšanos. Diemžēl gan jāsaka, ka vīlos :( Godīgi sakot, jutos šokēta par to, ka bērns esot jāliek uz podiņa jau no dzimšanas! Ko?!?!?! Nez kā tas būtu realizējams. Pirmkārt jaundzimušais parasti ēd un arī dara savas darīšanas. Kāds tur podiņš.  Tad jau lielākā daļa (gribētos teikt, ka gandrīz visas) māmiņu ir jau visu palaidušas garām?! :D Es uzskatu, ka bērns jāliek uz podiņa tad, kad viņš sēž pats. Tas neradīs iespējas, kad var gūt kādas muguras traumas, tonusus un visu ko citu. Tāpat nezinu, kur varētu dabūt tik mazu podiņu, uz kura varētu uzlikt jaundzimušo!

Saprotu, ka speciālists ir cilvēks, kurš ir ieguvis atbilstošo izglītību, bet šoreiz biju ļoti vīlusies!  Diemžēl. Brīžiem radās iespaids, ka speciāliste nejūtas ērti mūsu priekšā un jūtas saspringusi. 

 

Gribētu vērst uzmanību uz vēl kādu situāciju, kuru novēroju (arī draudzene) pasākumā. Ja mēs, māmiņas, esam ieradušās kādā pasākumā (uzskatu, ka šis pasākums bija gan bērniem, gan pieaugušajiem), kurā ir daudz bērnu, tad ir jāseko līdzi, ko dara viņas bērns! Protams, ka visur jau līdzi neizskraidīsi, bet vismaz ir jāredz, kur ir bērns un ko viņš dara. Neuzskatu par normu, ka bērns nodara pāri citam bērnam (tīši vai netīši ne man spriest), skrien, lec, gāž traukus ar karstiem pildījumiem, bet mamma pat neskatās! 

 

Ja esmu par skarbu izteikusies, tad nu neko darīt - tās ir tikai manas domas un katram ir tiesības uz savu viedokli.

 

Kopumā man patika šis pasākums! Man patīk, ka MK pasākumos ir piedomāts par bērniem! Ir gan pačubināšana, gan nodarbes tieši bērniem :) 

 

ā, bildītes, te būs!

 

 

ar nepacietību gaidīšu arī citu māmiņu redzējumus :))

 

 

Aab

29. Nov 2012, 23:02 INGA_HARTIKA

Es ļoti atvainojos, vnk pārlasījos un tiešām ļoti atvainojos! (pārlasījos, ka man nav ko pārmest tai mammai, ka pati nepieskatīju savu bēru). Piedod!
Viss es parasti nelasu un nerakstu komentārus, un vairs nelasu šīs lapas komentārus, lai šī tēma ir slēgta!

29. Nov 2012, 22:38 INGA_HARTIKA

Ko tu te muldi! Pati ne biji, ne redzēji! Mans bērns neapgāza tās krūzes, ne es viņas liku. Mums bija jānovelk drēbes, lai laikotu jaunos pamperus un ja viņām blakus tiek nolikta kafija, tad iznākums ir viegli paredzams! Turklāt nu tev man nebūtu nekas jāpaskaidro! Nelien kur nevajag, tavu komentu te neviens tev nelūdza.
P.S. Jau esmu saņēmusi vainīgās atvainošanos, esmu piedevusi un citu norādes man pilnībā pie kājas

aab aab 29. Nov 2012, 20:17 smaidiga24

par to neviens nevarētu iedomāties. es ceru, ka mazajam viss ir labi un nekādu veselības problēmu nebūs. lai turās!

aab aab 29. Nov 2012, 20:14 parvina

noteikti. es arī mācīšos no savām kļūdām. es tās nenoliedzu.

29. Nov 2012, 20:12

Nākamo reiz būšu tā ļaunā un aizrādīšu uzreiz, ja redzēšu kādu klaju muļķību.

aab aab 29. Nov 2012, 20:12 smaidiga24

es Tev vēlreiz saku, ka mans teksts bija par citu situāciju - kafija un pufs. es pat neredzēju situāciju par kuru Tu runā. redzēju tikai dušu. nevajag mani vainot tajā, kur neesmu vainīga.

aab aab 29. Nov 2012, 20:10 parvina

es atvainojos, ka nepamanīju, ka kaut kas ir arī slapjš, man pirmā doma bija, lai bērns neiekāpj. un kafija bija vēsa.

29. Nov 2012, 20:07 aab

Kāpēc uzreiz nevarējāt atvainoties?! Izlikāties, kā princeses! Tu reāli apdraudēji bērnu dzīvības!!!!! Tavas kafijas nolikšana nav nekādā saistībā ar citām mātēm! Padomā, ja tavam mazajam vajadzētu doties mājās ar slapjām drēbēm vai aplaucēties pa taisno uz slimnīcu! Nākamo reiz iesaku nekur nedoties un palikt mājās, ja vēl joprojām neesi sapratusi cik tas bija nopietni!

aab aab 29. Nov 2012, 20:06

meitenes, neviena nesaka, ka kontkrēti tu un tu neskatījies savu bērnu! mēs visas, vajadzīgajā brīdī, bizojām saviem bērniem pakaļ gan pa telpu, gan uz citām telpām.

smaidīgā24
un kur ir teikts, ka Tu neskrēji pakaļ savam bērnam??? atrodi man tekstu, kur tas ir teikts, ka tieši Tu! nevajag uzreiz visu uztvert tik ļoti personīgi. man ir ļoti žēl, ka Tavam bērniņam notika tā nelaime (pēc Taviem komentāriem tā saprotu), bet liekas, ka Tu tagad jauc divus gadījumus. jā, mums stāvēja kafijas krūzes aiz pufiem, bet nevienam bērnam ne pile kafijas netika virsū!

aab aab 29. Nov 2012, 20:00 parvina

es publiski Tev atvainojos par situāciju, kas izveidojās!

Ja jau ir tik viegli mācīt mani par to, ka es to un šito, tad jau arī māmiņa, kurai bērns visu laiku bizoja apkārt, bet kura pat neskatījās, kas notiek, arī būtu jāuzņemas kaut kripatiņa vainas!

jā, mācīšos no šīs situācijas, ka vairs publiskos pasākumos neko nedzeršu, neēdīšu. tad jau bērnam arī bīstami ēst dot, ka kaut kas nenotiekas!

29. Nov 2012, 19:53

Tu aizrādīsi, ko citu bērni dara! Pašai vajag domāt ar galvu un neatstāt karstas kafijas aiz pufiem, kur tiek bērni! Paldies, ka pat neatvainojies, ka mana mazuļa drēbes bija slapjas un pusplikam bija jābrauc mājās! Pati esi bezatbildīga (un protams tava draudzenīte ar). Varbūt nākamreiz padomā pirms nāc uz kādu sabiedrisku pasākumu, ja nemāki uzvesties! Paldies, Dievam, ka tur nebija mans mazulis un neapdedzinājās!

aab aab 29. Nov 2012, 19:38 smaidiga24

jautājums - kur Tu esi izlasījusi, ka tas bija tieši par Tavu bērnu rakstīts? tas nav par Tavu bērnu, nevajag izlasīt to, ko gribas, nevis tā kā ir!
un kā Tu vari zināt par kādu krūzi es runāju? - bija ne tikai viens atgadījums ar kafiju.

aab aab 29. Nov 2012, 19:33 smaidiga24

šajā situācijā ar kafijas krūzi, krūze speciāli tika nolikta vietā, kur bērni neiet un var izvairīties no nelaimēm.
cik esmu novērojusi, tad MK nav aukles, kas pieskatītu mūsu bērnus, tāpēc ar vienu aci tomēr ir jāskatās, kas notiek, kur ir bērns aizklīdis. nav jau jātur visu laiku deguna priekšā, tikai ik pa brīdim tomēr ir jāuzmet aci, kur ir, kas notiek.

aab aab 29. Nov 2012, 18:36 roses

nē, tas nebija tavs 😉

aab aab 29. Nov 2012, 18:35 roses

jā, mūsu galā dzirdamība bija ne tā labākā 😃
es nezinu nikus, jo šoreiz tie netika nosaukti, tāpēc nemaz nezinu, kura māmiņa tā bija 😀

29. Nov 2012, 18:15

sorry, mans bērns te nekur nav.

29. Nov 2012, 18:15

Sveika! Atsūti lūdzu šo bildi, jo šeit ir mans mazulis arī smatebaiba@inbox.lv