Bērnu ballīšu klubiņš ir te! Pievienojies!

Bērnu ballīšu klubiņš ir te! Pievienojies!

06. Feb 2013, 09:19 aab aab

Labrīt mīļās!

 

Šādi uzrunāju, jo šis portāls ir kļuvis tik mīļš, ka katra no Jums šķiet jau pazīstama.

 

Es esmu Aija, šeit pazīstama arī kā aab un nu arī kā Bērnu ballīšu klubiņa saimniece :)

 

Bērnu ballītes ir svarīgi notikumi kalendārā, kas lielākā vai mazākā mērā ir svinami. Ja ir vairāki bērniņi, tad šo ballīšu dienas kļūst vēl vairāk. Gribas taču sarūpēt saviem bērniem prieku, sajūsmu un to svētku sajūtu, kas ir tikai dzimšanas dienās un arī vārda dienās. Atceros, ka meitas pirmajai dzimšanas dienai gatavojos ilgi, ilgi meklēju dažādas idejas internetā, sākot ar ielūgumiem un beidzot ar telpas dekorēšanu un dekoriem ēdienam. Tajā brīdī sapratu, ka Googlē atrodami galvenokārt ārzemju paraugi ielūgumiem, telpas tiek dekorētas vienā stilā un uz galda valda viens un tas pats. Tieši tādēļ nolēmu, ka manam bērnam (ceru iedvesmot arī Jūs) svētki būs svētki un ciemos nāks draugi. 

 

Ar šī klubiņa darbību gribu palīdzēt atrast īstās idejas dzimšanas dienām, vārda dienām ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem. Mums taču gribas svētkus arī sev!

Protams, ka man būs nepieciešama arī Jūsu palīdzība - idejas, ko esat īstenojušas, ko vēlaties īstenot, bet īsti nezināt kā, varbūt ir iespēja ielūkoties arī kādās fotogrāfijās. Kopā mēs varam izveidot kolosālu klubiņu, kur smelties idejas un dot savas :) Tāpat droši ziņojat par labākajām tusiņu vietām, vietām, kur var pasūtīt labākās un garšīgākās kūkas, kur iegādāties dažādas lietiņas, kas noder ballīšu rīkošanā.

 

No savas puses apsolu dažādus blogus par ballīšu lietām, arī no savas pieredzes, idejas, kuras varētu īstenot, arī dažādas bildes, gan no sava arhīva, gan interneta dzīlēm. Tāpat apsolu dalīties pieredzē par dažādām tirgotavām un citām vērtīgām vietām. 

Tas, ka šis ir bērnu ballīšu klubiņš, nenozīmē, ka runa būs tikai par ballītēm un bērniem. Arī par dāvanām, ko varam pagatavot paši, par dažādiem iesaiņojuma veidiem un apsveikumiem, kas pagatavojami pašu rokām.

 

Noteikti gaidīšu arī Jūsu fotoblogus un idejas! ;)

 

Uz tikšanos!

 

Ballīšu kluba saimniece - Aija

mamma27 mamma27 11. Feb 2013, 13:33 lauvinja

Kādi ir kontakti Laivai? Kādas cenas un tematika?

lauvinja lauvinja 06. Feb 2013, 13:28

Mūsmājas jubilāram piecgadniekam būs mazā ballīte setdien uz kalna ar pūšļiem un pikniku pie ugunskura.

Pēdējā laikā man ir patikuši pasākumi Laivā - foršas telpas, i tusiņam, i vecāku sarunām, i forši atraktīvi ballītes vadītāji -jāsaka, ka kavlitāte ir nemainīga nu jau tuvu 10 gadus (vismaz man nav nācies būt sliktā pasākumā).

Jampadracis man patīk Burtnieku ielā, mazliet gan pasākuma izdošanās ir atkarīga no konkrētajiem vadītājiem, bet nu ļoti cenšas.

Gustiņš čiekurkalnā - telpas nelielas, pasākuma vadītāji no izciliem līdz nekam nederīgiem.

Noteikti zinu, ka nerīkotu tusiņu Brazīlijā - idejiski forši - paspēlējas smiltiņās kā pludmalē, uzēd, ietusē, bet sajūta kā uz konvejiera - vienlaikus norisinās ļoti daudz ballīšu. Man gribas kaut ko personiskāku.

mamma27 mamma27 06. Feb 2013, 11:16 Vavinna

Gaidīšu😀

aab aab 06. Feb 2013, 11:15 Vavinna

super! tieši laikā! 😀
gaidīsim visas stāstu!

aab aab 06. Feb 2013, 09:37 mamma27

pieci gadi ir nozīmīgs vecums - pirmais pusapaļais! 😀
gan jau kopīgiem spēkiem izdomāsim, ko var darīt un kur 😉

mamma27 mamma27 06. Feb 2013, 09:35

man šī aktuāla lieta,jo martā paredzēta ballīte puikam. Tā kā paliek pieci gadi ,dikti gribas sarīkot pasākumu kaut kur! Pagaidām ir noskatīts Jampadracis. Bet ,kad pēdējo reiz tur bijām, nepatika ,ka ir nomainījuši telpas. kaut kā nav tik mājīgi vairs. Tad nu meklēju ieteikumus kur vēl ir feinas ballītes un bērniem ir jautri.