Bērniem draudzīga vieta: Skrundas Muiža

Bērniem draudzīga vieta: Skrundas Muiža

03. Mar 2016, 11:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pils iela 2, Skrunda

www.skrundasmuiza.lv

Gleznainajā Ventas upes krastā pie Liepājas šosejas skaista pieturvieta ir Skrundas Muiža - klasicisma stilā 19.gs. celtā skaistā muiža ir ērta visai ģimenei.

Bērniem ārā skaists rotaļu laukums un parks, lielās šūpoles un terase ar ugunskura vietu atrodas uz saliņas dīķī, jāiet pāri tiltiņam - mazs piedzīvojums mazajiem. Viesiem iekārtota arī atpūtas zāle ar bērnu stūrīti - tajā atrodas rotaļlietas, galdiņš ar zīmēšanas piederumiem, braucamrīkiem, var skatīties multenes.

Personāls piedāvā arī mazuļu pārtīšanas virsmu un bērnu gultiņas nakšņotājiem.

Restorānā bērnu barošanas krēsliņi un iespējams pasūtīt bērnam piemērotu ēdienu. Starp stāviem iekārtots lifts, bet ēkas ārpusē - pacēlājs, ja nepieciešams iekļūt ar ratiem. Viesnīcas viesiem piedāvā velosipēdus arī ar bērnu krēsliņiem, vai distanču slēpes  - apkārtnē daudz ainavisku vietu. Šī vieta ļoti iecienīta arī topošajām māmiņām - te varot atrast mieru un klusumu gleznainā vidē.

Skaistās un smalkās muižas personāls ļoti atsaucīgs ģimenēm ar bērniem - kas ir ļoti bieži viesi viņiem. Ja nav vajadzība nakšņot, Skrundas muiža gaida pie sevis ģimenes arī uz pusdienām vai vakariņām.

Kā nokļūt: braucot pa Rīgas – Liepājas šoseju, pārbraucot Ventas tiltu, pagrieziens pa kreisi, Ventas krastā atrodas Skrundas muiža.

 Apraksts tapis sadarbībā ar

20160225170027-79786.jpg

www.babyroom.lv