Bērni onkoloģijas nodaļā iepazīs televīzijas noslēpumus

Bērni onkoloģijas nodaļā iepazīs televīzijas noslēpumus

15. Jun 2015, 15:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Rīt,  16. jūnijā, Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Onkoloģijas nodaļā notiks Labdarības Fonda Labdaris.lv organizēts pasākums “Burvju pasaule TV”. Tās laikā mazajiem nodaļas pacientiem būs iespējams ne vien uzzināt, kā top televīzijas sižeti, bet arī tajos piedalīties un pat iejusties TV diktoru un operatoru tēlā. Galvenie pasākuma viesi būs žurnālisti un operatori no telekanāla LTV7. 

Par prieku mazajiem Onkoloģijas nodaļas pacientiem, Labdarības Fonds Labdaris.lv rīt dosies uz Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu, lai iepazīstinātu viņus ar televīzijas noslēpumiem un ļautu uzzināt, kas slēpjas aiz zilajiem ekrāniem. Pasākums sāksies pulksten 14.00 un tajā piedalīsies ne vien Labdaris.lv pārstāvji, bet arī profesionāli žurnālisti.

Galvenie pasākuma viesi un bērnu izglītotāji būs filmēšanas grupa un žurnāliste Jana Rubinčika no telekanāla LTV7. Latvijas televīzijas žurnālisti un operatori mazajiem pacientiem gan pastāstīs, gan parādīs, kā top televīzijas sižets. Bērni varēs arī aktīvi piedalīties tā tapšanā un izmēģināt, ko nozīmē būt žurnālistam vai televīzijas operatoram.

Akcijas galvenais mērķis ir ne vien ļaut bērniem uzzināt televīzijas noslēpumus, bet arī ienest prieku un patīkamu atmosfēru Onkoloģijas nodaļas telpās. Labdarības fonda Labdaris.lv pārstāvji ļoti cer, ka iegūtās zināšanas iedvesmos un būs noderīgas bērniem, izvēloties savu nākotnes profesiju pēc atveseļošanās.

Pasākumu organizē Labdarības Fonds Labdaris.lv­. Tā ir organizācija, kas dod iespēju uzņēmējiem un privātpersonām palīdzēt grūtībās nonākušajiem. Pilnīgi visus fondam ziedotos līdzekļus izmanto konkrētu mērķu sasniegšanai.

Jūs varat sniegt palīdzību slimiem bērniem, apmeklējot labdarības portālu www.labdaris.lv un ziedojot:

Rekvizīti: 
Nosaukums: Biedrība «Latvijas Labdaru Asociācija Labdaris.lv»
Reg. Nr: 40008173130
Jur. adrese: Akadēmijas laukums 1- 1011, Rīga, LV-1050

-SWEDBANK- Swift: HABALV22
LV43HABA0551037990069

-CITADELE- Swift: PARXLV22
LV79PARX0016130480002

Paypal: paypal@labdaris.lv

Jūs varat ziedot arī zvanot uz ziedojumu tālruņiem: 90006881 (maksa par zvanu — 1.42 EUR) un 90006771 (maksa par zvanu — 7.11 EUR). Un pēc tam portāla www.labdaris.lv sadaļā Labdaru Balsis nobalsot par bērniņu, kuram Jūsuprāt ir vajadzīga palīdzība visvairāk.