Atvērts viens no lielākajiem telpu atrakciju parkiem Baltijā - FUN PARK!

Atvērts viens no lielākajiem telpu atrakciju parkiem Baltijā - FUN PARK!

02. Mar 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Piekritīsiet, ka nav nekā labāka par gardiem bērnu smiekliem, patiesa prieka un laimē mirdzošām acīm? 1. martā atkārtoti savas durvis pretī īstiem prieka mirkļiem ver vaļā viens no lielākajiem telpu atrakciju parkiem Baltijā - FUN PARK.

Tas atrodas Rīgā, Kurzemes prospektā 3 un aptver 1300 kvadrātmetru platību, piemērojot plašo parka teritoriju  dažāda vecuma bērniem.

Fun Park ir aizraujošs un iespējām pilns atrakciju parks, kas sniegs neaizmirstamas emocijas gan bērniem, gan vecākiem un citiem bērnu pavadoņiem.

Parks pārsteidz ar ļoti dažādo izklaižu iespējām, sākot no deviņiem slidkalniņiem, kur viens pat sasniedz četru metru augstumu, līdz pat 90 kvadrātmetru lielam rotaļu laukumam jaunākajiem apmeklētājiem.

Arī vecākiem var nākties atbrīvot savu iekšējo bērnu, jo batuti tā vien aicina pamēģināt to atsperīgumu.

Bet tas vēl nav viss! Fun Park ir veidots tā, lai ne minūti nebūtu garlaicīgi ne bērniem, ne vecākiem, tāpēc atrakciju parkā ir izveidots īsts piedzīvojums jeb kāpelēšanas džungļi bērniem un bumbu baseini jautrām spēlēm. Pašā atrakciju parka viducī atvēlēta atpūtas zona ar TV vecākiem un citiem bērnu pavadoņiem. Parka teritorijā būs iespēja ātri atjaunot enerģijas rezerves ar dažādiem dzērieniem, enerģijas batoniņiem un kafiju pieaugušajiem, turklāt arī ēdinātāji atrodas tuvumā!

Fun Park piedāvā iespēju bērnus uz laiku atstāt pieskatīšanai parka darbinieku uzraudzībā, protams, iepriekš to saskaņojot gan ar bērniem, gan ar personālu!

Kā punktiņš uz “i” ir FUN PARK svētku piedāvājums jeb brīnišķīga iespēja svinēt dažādus svētkus 7 tematiskās ballīšu istabās -  (“Minjoni”, “Aligators un Zebra”, “Vienradzis”, “Tīģeris”, “Pasaka”, “Robots”, “Zilonis”). Visas istabas ir aprīkotas ar regulējama augstuma galdiem, krāsainiem sēžampufiem, krēsliem, mantu novietošanas plauktiem.

Ko svinēt? Tas ir Jūsu ziņā – dzimšanas dienu, vārda dienu.. kaut vai sestdienu.

Ļauties piedzīvojumiem vēl nekad nav bijis tik viegli. Pārsteidziet sevi ar vietu, kas nepazīst garlaicību!

Fun Park Jūs jau gaida!