Attīstības dienasgrāmata. Alisei šī bija mīļuma nedēļa.

Attīstības dienasgrāmata. Alisei šī bija mīļuma nedēļa.

27. Jan 2013, 16:36 annijalise annijalise

Alise

1gads un 3 mēneši veca.

pagājušā nedēļa mums bija tāda diezgan mierīga, un viņa darbojās un darbojās, tādu jaunu panākumu nebija, bet tas jau laikam tāpēc ka viņa trešdienas dienā saņēma vakcīnas, tad nu tās viņa vairāk izgulēja, vairāk ļāvās mīļoties, pati mācījās mīļoties.

 

Mammai arī ļoti vajdzēja lai viņu mīļo, jo piektdienas naktī man bija uzradies sastrēgums krūtī, tad nu bez mazās palīdzības nekādi nevarētu iztikt, tā ka šodien tās ir tikai sliktas atmiņas.

Šīs nedēļas uzdevums bija aplūkot mūsu mantu grozu ar domu cik gan tās mums ir palīdzējušas.

Mantas viņai visu laiku ir bijušas tuvumā, kopš dzimšanas, nekādas īpašās un speciālās, bet diezgan klasiskās, tad nu lēnām attīstījās viņas velšanās un rāpošanas prasmes, tad ar laiku arī celšanās un staigāšanu.

Mājās gatavotas it kā nav daudzas, bet kādu jau var atrast.

Vispār pirmā bija tāda, bet jau izņemta no mantu groza-

1,5 l plastmas pudele, kurai cauri izvērta lenta un kurā iekšā bija pupiņas, un to pudeli es pietiprināju pie gultiņas virs kājiņām, tā lai viņu varētu paspardīt.Ideju par to pudeli man ieteica mūsu dakterīte, jo tas biji stāstīts seminārā.

Klasiskais šūpuļzirdziņš mums ir dikti mīļš, kā iemācījās staigāt tā to viņa sāka izmantot, protams iesākumā ļoti uzmanījām, bet tagad viņa reizēm veic trikus, kuru galarezultātā veidojas puns.

Tad ka redzēju Gudro podiņu, tad meitai pagatavoju spainīti, kas redzams foto.

Sākumā jau viņa centās tajā ielikt sazin ko, gan bumbu, gan kādu mantiņu, bet ar laiku saprata, ka tikai noteiktas lietas tajā var ievietot.

Tad mums mīļas ir piramīd pīles, to salikšana tagad nekādas problēmas viņai nesagādā, un viņai par to ir prieks.

Šajā nedēļā tētis pagatavoja viņai mazu soliņu, protams ka sēdēšanai domātu, bet viņa izdomā viskauto, to ka to var lieliski nēsāt apkārt, to ka to var pielikt pie kaut kā lai var uzkāpt un tad labi pasniegt.

Šī te manta tika iegādāta lietoto preču bodītē, jo tā piesaistīja jau pieauguša cilvēka uzmanību, jo tā nav liela, bet ar to var izdarīt daudz ko, tā skrab un griežās, var visos virzienos kustināt tos grabuļus, plus tā arī lieliski ripo pa grīdu.

Par mantu jau to nenosaukšu, bet tas Alises izaugsmi un attīstību noteikti ir un arī turpmāk veicinās, tas ir mūsu mājas melnais kaķis, kaķis kurš izvēlējās mūsu māju, ģimeni.

Kad Alise bija maza, tikko sāka staigāt no kaķi baidījās, bet tad ar laiku iedrošinājās tam pieskarties.Tad nu tagad jau to ir iepazinusi, bet ja ir aizmirsies kad nedrīkst plēst, vai raut to kaķis viņai to atgādina. Pēdējajā laikā to atgādināsanas reižu paliek arvien mazāk, un tas mūs tikai priecē.

Kopumā jau bērnam nevajag nekādas speciālas lietas, bērns pats parāda ko viņam vajag un kas viņu interesē, un ka no tām lietām var iegūt daudz ko jaunu.

Tā ka galvenais jau ir mīlēt mūs mazos, un viņi pateiks priekšā, kas ir nepieciešams.

Huggies Super Dry Attīstības dienasgrāmata: sākam otrās nedēļas atskaiti

 

20130109133803-18381.jpg