atbildes uz 3 jautajumiem..

atbildes uz 3 jautajumiem..

20. Oct 2013, 20:32 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Atbilde uz 1. jautājumu.

Mūsu ģimenē aug trīs burvīgas meitiņas. Bērni ir mūsu ģimenes lielākā vērtība un prieks. Valsts politika šajā jautājumā galīgi nebija svarīga, kad domājām par to vai lait bērniņus pasaulē vai nē. Protams būtu tikai pateicīgi, ja saņemtu kādu lielāku finansiālu atbalstu no valsts puses, tas noteikti atvieglotu ikdienas tēriņu slogu. Taču esam pateicīgi par to, kas mums jau dots :) 

2. jautajuma atbilde:

Mums kopīga pasākuma apmeklēšana notiek diezgan reti - reizi pusgadā vai retāk, finansiālu apsvērumu dēļ. Taču esam bijuši uz Operu, baletu, Zoo dārzu, leļļu teātri, akva parku.. ne reti biļetes ir bijušas kā dāvanas no tuviem cilvēkiem. 

Dzīvojam Jūrmalā un esam ļoti priecīgi par šo iespēju!!Šo uzskatu par vienu no draudzīgāko pilsētu ģimenēm ar bērniem dēļ dabas vien bet arī dēļ pašvaldības darbībām - bērni saņem brīvpusdienas izglītības iestādē, sabiedriskais transports par brīvu.. Finansiāli tas ir milzīgs atvieglojums mums. Kā arī šo naudiņu varam izmantot pulciņiem - baleta nodarbībām un angļu valodas apguvei.

No apkārtējo puses saņemu izbrīnītus skatienus savā virzienā, bet tas mani nemulsina.. tik uzsmaidu un dodos tālāk :)

3. jautājuma atbilde:

Lielākā daļa ienākumu aiziet ikmēnēsu rēķinu apmaksai un pārtikai. Neesam no tiem, kas mācētu saplānot savus izdevumus - kad ir naudiņa, dzīvojam zaļi, kad nav - pievelkam jostas :D

Katra diena ir kā jauns piedzīvojums - jauni sasniegumi, jauni  niķi un stiķi.. nekad nezini ko rītdiena atnesis. Nekad nekļūst garlaicīgi bērnu sabiedrībā. Mūsu meitiņas ir mūsu ģimenes burvība!!

Ja jānosauc 3 lietas, kas šobrīd būtu nepieciešama, tad pirmā būtu - divguļamais dīvāns meitiņu vecākiem :D Bet meitenes noteikti priecātos par biļetēm uz akva parku vai kādu multfilmu kino teātri, ( tur vel nav būts)

20131024113955-56964.jpg