ASTROLOGA BLOGS: Mēness nozīme bērna horoskopā

ASTROLOGA BLOGS: Mēness nozīme bērna horoskopā

31. Jul 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas visas, dārgās MK māmiņas!

Dienas vasarā skrien ļoti ātri, šodien vakarā atcerējos, ka ir jau trešdiena, un trešdienās parasti es rakstu blogus.

Steidzu rakstīt, jo tieši šodien gribēju pastāstīt par Mēness nozīmi bērna horoskopā, ja runājam tieši par bērnību un audzināšanu.

Tiklīdz sāku aizrauties ar bērnu astroloģiju, vēl nebija ne mazākās aizdomas par to, cik svarīgi ir izprast tieši Mēness pozīciju. Tāpēc, ka tieši pēc šīs planētas iespējams noteikt visas svarīgākās bērna personīgās un emocionālās dzīves problēmas - patiesībā jebkurā vecumā, arī pieaugušā vecumā. Nu un pieaugusi personība ir vecāku audzināšanas rezultāts.

Paradokss ir tajā, ka ja vecāki mērķtiecīgi neizlabo bērnā vēl līdz pirmsskolas vecumam un pirmsskolas vecumā iespējamās personības problēmas, uz kurām norāda tieši Mēness, tad izaudzināt harmonisku un psiholoģiski pozitīvu personīgu ir ļoti grūti.

Manā praksē no 10 bērnu horoskopiem labākajā gadījumā 2 ir to cilvēku horoskopi, par kuriem var droši teikt, ka vecāki viņus ir pareizi audzinājuši. Pārējos gadījumos Mēness dzimšanas zvaigžņu kartēs norādījis uz nopietniem psiholoģiskiem kompleksiem un problēmām, kas ielikti jau pašā bērnībā.

Lūk, tieši šodien es runāju ar sievieti, kuras meitai ir 32 gadi, bet dēlam 26 gadi. Diemžēl, puisim ir potences problēmas, mīļotā meitene viņu pameta, bet pirms tam ilgi mocījās abi strīdos un skandālos. Skatos un puiša horoskopu un redzu pārpildītas emocijas, bailes izrādīt jebkura veida iniciatīvu, nepārliecinātību par saviem spēkiem. Uz tā fona viņš izvēlas spilgtas, dinamiskas meitenes ar izteiktu temperamentu, un tā notiek savu psiholoģisko problēmu kompensācija uz partnera rēķina. Es tā arī mammai pajautāju: kurš no jums ģimenē veidoja viņā kopš bērnības tik milzīgus kompleksus? Mamma klusēja un pēc tam teica: "Nu, saprotiet, mums ir tētis.. kā to lai pasaka.. ļoti impulsīvs - kā kaut kas ne tā, tā vienmēr kliedz, un bērni no viņa reāli baidījās."

Un rezultātā - meitai ir amorāls dzīvesveids 32 gadu vecumā (neskatoties uz to, ka viņai ir augstākā izglītība) un dēls nekādi nevar atrast darbu, un plus vēl viņam ir problēmas ar vīriešu līnijas veselību. Uz visām šīm problēmām horoskopā norāda Mēness un Venera, precīzāk - to izvietojums.

Interesanti, ka, ja šī sieviete būtu vērsusies pie astrologa pirms 25 gadiem, kad bērni vēl bija mazi, tad iespējams, būtu iespēja izstrādāt veselu audzināšanas instrukciju attiecībā uz dēlu un šo meitu tā, lai pēc tam pieaugušā vecumā abi cilvēki varētu gūt prieku no tā, kas viņi ir, un, ko viņos ielikuši vecāki.

Mēness bērna horoskopā diezgan precīzi norāda, ka bērns uzsūc visu no saviem vecākiem neapzinātā līmenī, bet Venera norāda uz to - cik ļoti viņš jūtas vajadzīgs un mīlēts. Un te nav vispār svarīgi, ko par to domā vecāki, svarīgāk ir tas, kā jūtas bērns.

Izjūtu un emociju izprašana nekādi nav saistīta ar prātu vai racionālu sākumu - mēs vienkārši kaut ko jūtam, kad uz mums kliedz, kad kāds ar mums runā vai, kad kāds uz mums apvainojas. Justies vainīgam jau kopš bērnības (tāpēc, ka tētis kliedz) un nesaprast, ka tieši šī vainas izjūta ir simtprocentīga dziļu kompleksu garantija jau uz pieaugušā vecuma.

Un šis ir tikai viens piemērs no simtiem, kas parāda, kā var ar apzinātu audzināšanu astroloģisko rādītāju iespaidā mainīt bērna likteni.

Tieši tāpēc es esmu nolēmusi radīt otro astroloģijas semināru ar uzsvaru uz Mēness nozīmi bērna horoskopā.

Dārgās māmiņas, aizdomājieties: jūsu rokās ir daudz vairāk, kā jums šķiet. Ļoti ceru, ka semināru apmeklēs tieši tās māmiņas, kas no sirds vēl saviem bērniem laimīgu dzīvi, un, kas ir gatavas cīnīties par savu bērnu laimi un labklājību.

SĪKĀK PAR SEMINĀRU UZZINI ŠEIT>>

Ar cieņu,

Anželika Žuravska