Pāra lekcijā iegūtās vērtīgās atziņas

Pāra lekcijā iegūtās vērtīgās atziņas

09. Mar 2013, 20:26 aab aab

Sveikas!

Sākšu ar PALDIES Māmiņu Klubam par iespēju apmeklēt Diānas Zandes un viņas vīra lekciju! PIESAKIES NĀKAMAJAI LEKCIJAI ŠEIT!

Teikšu godīgi, sākumā domāju vai man iet, jo meitai jau ir 1.4g un attiecības ar vīru ir normālas. Taču aizgāju. Un nenožēloju!

Publisks PALDIES arī Diānai un viņas vīram, jo viņi lekciju padarīja par lielisku sava veida atpūtu un reizē arī ļoti labu uzziņas laiku. Viņi stāstīja tik dabiski, ka varētu klausīties vēl un vēl!

Lekcijas laikā tika runāts par to kā mainās pāra dzīve, attiecības pirms bērniņa un tad, kad bērniņš ir piedzimis. Pāri, kas vēl gaida bērniņus, izskatījās mazliet apjukuši, jo būšot grūti, bet mums ar Wudu (bija prieks viņu tur satikt) sejā bija jau smaids, jo mēs taču tam visam jau esam gājušas cauri! Centāmies iedrošināt jaunās māmiņas, ka visas grūtības ir pārejošas! :)

Mani ļoti saistīja šī lekcija, jo sapratu, ka lekcijas mērķis nav tikai runāt par tām attiecībām, kas ir tad, kad bērniņš piedzimis, bet gan vispārīgi - pāris taču mēs esam ne jau tikai pirms bērna dzimšanas. Es saņēmu daudz nozīmīgas informācijas, sapratu arī savas kļūdas attiecībā pret vīru un arī to, ko un kā labāk darīt.

Pats galvenais, ko arī uzsvēra lekcijā, ir runāšana vienam ar otru! Jā, mums ir jārunā, jo kā gan savādāk mūsu mīļie vīrieši zinās, ko mēs gribam, ko mēs no viņiem sagaidam, kas mūsu izpratnē ir "kaut kas garšīgs", ko atvest no veikala... 

Kad ierados mājās, stāstīju vīram par lekciju. Pieminēju par to krīzi, kas ir tad, kad piedzimst bērns. Biju pārsteigta, kad viņš teica "kāda krīze? Vai tad mums bija krīze?" Sākām abi smieties, jo sapratām, ka esam tam visam veiksmīgi tikuši cauri.

Lekcijas beigās Diāna ieminējās, ka šīs neesot no tām apmeklētākajām lekcijām - nezinu gan kāpēc! Manuprāt šī lekcija ir vienkārši lieliska un tik ļoti noderīga! Varbūt pie vainas ir lekcijas traktējums - „Pāra attiecības mazuļa pirmajā dzīves gadā” - drīzāk tas varētu būt "pāra attiecības pēc mazuļa ienākšanas pasaulē". Lieliski, ka lekciju vadīja gan vīrietis, gan sieviete - vīrs un sieva. Izspēlējot vienkāršas situācijas, viņi lika paskatīties uz sevi no malas - es taču daru tieši tāpat! Vīriešiem jau patīk, ja savu viedokli izsaka arī vīrietis, jo sievietes ir sievietes :) 

Tagad es zinu kā vēl vairāk uzlabot savu attieksmi pret vīru, kā iemīlēt viņu vēl vairāk!

Paldies par šo iespēju un iesaku arī citiem pāriem doties uz šo lekciju!

Aab

Pāra attiecības mazuļa pirmajā dzīves gadā

aab aab 09. Mar 2013, 21:27 Wuda

jā, mums pat zeķu krāsa sanāca saskaņota 😃
nu re, Otto tev parādīja - mammu, neraksti 😃
😉

aab aab 09. Mar 2013, 21:06 ulula

iesaku - esmu ļoti apmierināta! 😀