Ar prieku, cerību un atbildību par visiem Latvijas bērniem!

Ar prieku, cerību un atbildību par visiem Latvijas bērniem!

11. May 2014, 00:58 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mākslinieka Valtera Poļakova fotoobjektīvs tvēris katra cilvēka visdabiskāko un vispacilājošāko sajūtu – prieku par savu bērnu, viņa pirmo smaidu, pirmo soli un pirmo izteikto vārdu. Melnbaltās fotogrāfijas ir kā cerības apsolījums – tieši šie, šobrīd vēl mazie, bet pasauli izzināt alkstošie cilvēciņi, būs tie, kuri padarīs stipru šo zemi, valsti un tautu.

Melnbaltās fotogrāfijas ir kā cerības apsolījums - tieši šie, šobrīd vēl mazie, bet pasauli izzināt alkstošie cilvēciņi būs tie, kuri padarīs stipru šo zemi, valsti un tautu.

Galvenais izstādes mērķis ir aicināt katru atsevišķi un visus kopā apzināties savu atbildību par bērniem – gan tiem, kuri jau sper pirmos soļus dzīvē, gan tiem, kuri vēl tikai piedzims. Vai viņi izaugs drošā un pārtikušā vidē, vai viņi saglabās vēlmi savu dzīvi stabili un paliekoši saistīt ar Latviju, vai paši nākotnē veidos stipras un bērniem svētītas ģimenes?

Izstādes atklāšanā aicinām visus jaunos vecākus, tos, kuri sapņo par tādiem kļūt, vecvecākus un arī pārējos, kuriem rūp šīs valsts un tautas nākotne, ar savu redzējumu un ieteikumiem iesaistīties diskusijā un demogrāfijas jautājumu praktiskā risināšanā. Lai gan valstiskā līmenī jau šobrīd ir panākti daudzi uzlabojumi esošo un jauno ģimeņu atbalstam, jāsaprot, ko vēl vēlamies sagaidīt no valsts drošas vides veidošanā visās jomās un ko mēs katrs varam paveikt jau šodien.

Jūs uzklausīs un ar Jums diskutēs LR Saeimas atbildīgo komisiju deputāti, Latvijā labi zināmi demogrāfi, "Māmiņu Kluba" un Latvijas Tēvu frontes dalībnieki, pašvaldību specālisti.

Izstādes atklāšanā gūsiet arī skaidras atbildes par iespējām jau šodien saņemt tieši Jums būtisko informatīvo, konstruktīvo vai materiālo atbalstu no valsts un pašvaldības dažādos ar bērnu audzināšanu, izglītošanu un uzturēšanu būtiskos jautājumos.

Pēc diskusijas -izstādes autors fotogrāfs Valters Poļakovs veiks unikālu fotosesiju, veidojot bērnu fotoportretus jaunam projektam "Ar saknēm Tēvzemē".

Mūsu kopīgi izveidotais, no nelielām fotogrāfijām darinātais cerības un spēka koks būs kā apliecinājums tam, ka latvieši ir kupla tauta, varena un paliekoši iesakņojusies šajā vienīgajā zemē, kas mums ir dota - Latvijā!

 

Projekta gaitai var sekot arī interneta mājas lapā www.arsaknemtevzeme.lv.

Kartē var apskatīt vietas, kurās izstāde jau notikusi un plānotās tikšanās vietas!

20140508203306-17382.jpg

Kļūstiet par daļu no unikālā fotoprojekta "Ar saknēm Tēvzemē"! Gaidām Jūs!