Ar Kärcher tvaika tīrītājiem - pamatīga tīrīšana, neizmantojot ķīmiskos tīrīšanas līdzekļus!

25. Nov 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērni Jūsu mājā veiks dažādus atklājumus. Pateicoties Kärcher tvaika tīrītājiem, viņi nekad neatradīs ķīmiskos tīrīšanas līdzekļus. Tvaika spēks ir tik liels, ka Jums vairs nav nepieciešami ķīmiskie tīrīšanas līdzekļi, lai piekļūtu materiālu dziļumos esošiem netīrumiem. Ideāli piemērots, lai uzaudzinātu bērnus veselīgā vidē. Tieši tas ir tas, ko Jūs varat sagaidīt no Kärcher tvaika tīrītājiem. 

Kärcher dodas ar pilnu tvaiku uz priekšu ne tikai tīrot, bet arī gludinot un rūpējoties par tekstīlijām.

Tīrīšanas un uzkopšanas iekārtu ražotājs KÄRCHER piedāvā vienkāršu un ekoloģisku alternatīvu – tīrīšanu ar tvaiku. Tai ir vairākas priekšrocības, kas viegli un ātri ļauj notīrīt flīzētas vannas istabas un virtuves sienas, taukainas plīts virsmas, grīdas, dušas kabīnes, logu stiklus un pat grūti aizsniedzamas spraugas, kurās nav iespējams piekļūt pat ar visagresīvāko ķīmiju. Tvaiks ir ļoti maza molekula, kas ar lielu ātrumu un spiedienu spēj iekļūt visporainākajās virsmās. Piemēram, flīžu šuvēs, kurām, tīrot ar ķīmiskiem līdzekļiem, efekts saglabājas tikai pāris dienu. Turklāt, tīrot ar tvaiku, tiek mitrināts gaiss, kas ir būtiski apkures sezonā. Nav jāsatraucas, ka telpa pārvērtīsies par tvaika pirti! Pēc tīrīšanas nepieciešams tikai atvērt logu un ļaut, lai telpā ieplūst svaigs gaiss. Tvaikam ir daudz pielietošanas iespēju, un to var izmantot arī apģērba gludināšanā.

Kā darbojas tvaiks?

Bieži vien ar tradicionālām tīrīšanas metodēm neizdodas virsmu notīrīt tā, kā gribētos. Savukārt tvaiks spēj iekļūt pat mikroskopiskās spraugās starp netīrumiem un virsmu. Līdz ar to var notīrīt pat visvairāk ieēdušās netīrumu daļiņas. Vēl ļoti būtiska priekšrocība ir tā, ka tiek samazināta baktēriju un mikrobu vairošanās iespēja. Tīrīšana ar tvaiku ir īpaši efektīva un higiēniska - nav nepieciešams virsmu berzt vai pulēt.

Tvaiks uzticami un efektīvi aizmēž iesīkstējušus netīrumus no vissīkākajām porām vietās, kurām nevar piekļūt neviena birste.

video 
SC_Pore_180px

Kāpēc tīrīšana ar tvaiku ir videi draudzīga? 

Tīrīšana ar tvaiku ir tīrīšana bez ķimikālijām. Pilnībā pietiek ar tvaika jaudu un temperatūru, līdz ar to nav nepieciešams izmantot speciālus tīrīšanas līdzekļus. Tīrīšana ar tvaiku ir arī ļoti ekonomiska. Viens litrs ūdens radīs apmēram 1700 litrus tvaika. Ar šādu daudzumu var tīrīt apmēram 20 minūtes – tas ir pietiekams laiks neliela dzīvokļa uzkopšanai. Elektroenerģija ir nepieciešama tikai ūdens uzkarsēšanai, līdz ar to enerģijas patēriņš ir ļoti zems.

Temperatūra


Tvaika temperatūra, tam izplūstot no uzgaļa, ir aptuveni 100 °C. Pēc tam tvaiks atdziest, tomēr joprojām sasilda uz virsmas esošos netīrumus daudz vairāk par temperatūru, kāda ir virsmai. Temperatūru atšķirība liek netīrumiem izplesties vairāk kā izplešas virsma, kā rezultātā tie atdalās gandrīz vai paši saviem spēkiem. Jūs varat palielināt tvaika spēju aizmēzt netīrumus, papildus lietojot tīrīšanas lupatas vai īpašas birstes, ko var izvēlēties no plašā Kärcher tvaika tīrītāja piederumu klāsta.

SC_Dilatation_180px

Kāpēc tīrīšana ar tvaiku ir veselīgāka?

Pretstatā ķīmiskajiem tīrīšanas līdzekļiem, tvaiks uz notīrītās virsmas neatstāj alerģiju veicinošus nosēdumus. Tas ir jo īpaši svarīgi, ja mājās ir mazi bērni, kuri aktīvi cenšas iepazīt apkārtējo pasauli. Tīrot ar tvaiku, nav jāsatraucas arī par iespējamu ādas kairinājumu vai citiem riskiem veselībai.

Tvaiks saista putekļus un neļauj alergēniem (mājas putekļu ērcītēm) tikt izkliedētiem, līdz ar to ievērojami uzlabojas iekštelpu vide. Ne mazāk svarīgs aspekts - tīrīšanai ar tvaiku ir nepieciešama mazāka fiziskā slodze, jo darbu paveic tvaiks!

Tvaika iekārta SC 5.800 C

Jaudīgā 4,0 bāru tvaika spiediena un 1800 W sildīšanas spējas dēļ tvaika iekārta SC 5.800 C ir viens no jaunās paaudzes augstākās klases tvaika tīrītājiem. Noņemama un atkārtoti uzpildāma tīrā ūdens tvertne rada nepārtrauktu tvaiku pilnīgai tīrībai, neizmantojot ķīmiju. Un tas viss tikai pēc dažu minūšu sildīšanas! Ar VapoHydro funkciju ieēdušos netīrumu tīrīšana ir kļuvusi vieglāka: pārslēdzoties uz karstā ūdens režīmu, ar tvaiku izšķīdinātie netīrumi tiek aizskaloti prom. Tvaika plūsma ir regulējama - tās intensitāti var piemērot virsmai un netīrības pakāpei. Tauku nogulsnes un citi ieēdušies netīrumi vannas istabā, virtuvē un jebkur citur ir efektīvi notīrāmi, nepiesārņojot apkārtējo vidi. Tvaika iekārta SC 5.800 C tīra stiklu, krānus, flīzes, šuves un keramiskās plīts virsmas. Papildu priekšrocības - piederumu novietne, lieli riteņi vieglākai manevrēšanai un vadu nodalījums. Ierīcei ir arī kontaktligzda, kurai var pievienot tvaika gludekli.

Apskati KÄRCHER akcijas piedāvājumus šeit! 

20141121095649-21192.jpg