Amēlija testē Huggies Elite Soft autiņbiksītes 3.izmērā!

Amēlija testē Huggies Elite Soft autiņbiksītes 3.izmērā!

29. Aug 2016, 08:12 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Steidzu padalīties ar saviem un Amēlijas iespaidiem saistībā ar Huggies Elite Soft. Vispār vēl pirms 8 gadiem, kad mums piedzima vecākā meita, no visām autiņbiksītēm vispiemērotākās bija tieši Huggies. Bet izmēģināts tika praktiski viss, kas bija pieejams. Meitai arī bija ļoti jutīga āda. Tāpēc, kad gatavojām dzemdību somu man un Amēlijai, ilgi nedomājot, liku tajā Huggies Elite Soft autiņbiksīšu paku 1.izmērā.

Vēlāk mazā auga, un pārgājām uz otro izmēru tām pašām autiņbiksītēm. Vienreiz es sajaucu un ātrumā paķēru Huggies vietā Pampers autiņbiksītes baltā iepakojumā (ļoti līdzīgs dizains). Tikai mājās pamanīju savu kļūdu, bet nolēmām testēt arī šīs autiņbiksītes. Tiesa, bija pat grūti sagaidīt, kad beigsies iepakojums. Nu tas laikam nav man! Kaut kā sirds pie šī uzņēmuma ražojumiem nevelk. Un arī pašas autiņbiksītes ir lielākas, lai gan izmērs ir lielāks. Un noplūžu bija vairāk. Un mazais dibentiņš pie apsārtuma tika biežāk. Un materiāls ir tāds neelpojošs. Bet tas, ka nebija gumijiņas autiņbiksīšu muguras daļā, vispār, manuprāt, ir milzīgs mīnuss, jo gar muguriņu "lielās lietas" noplūda.. (pārbaudīts ar bērnu).

Bērni aug, un tas ir brīnišķīgi, bet es tā satraucos, ka esam izaugušas no Huggies Elite Soft 2.izmēra autiņbiksītēm, jo pie otrā izmēra arī apstājās šī sērija. Bet indikators vien šīm autiņbiksītēm ir tā vērts. Es ilgi nevarēju pierast, ka jāiztiek bez tā. Mūždien autiņbiksītes jātausta, lai saprastu, cik daudz mazā tur ir iečurājusi. Tā kā ārā ejot es vispār mīlu vilkt sausas autiņbiksītes, pat, ja esošās ir gandrīz tukšas, tad nu iepazināmies ar Huggies Ultra Comfort 3.izmēra autiņbiksītēm meitenēm.

Bet nesen Māmiņu Klubs piedāvāja testēt JAUNUMU - mūsu mīļās Elite Soft 3.izmērā!

20160824201047-82786.jpg

Izrādās, tagad tādas ir ne tikai 3., bet arī 4.izmērā. Protams, mēs ar prieku piekritām šim eksperimentam.

Ko lai saka. Tie, kas lietojuši Elite Soft 1.un 2.izmērā, noteikti manīs, ka 3.izmērs ir tādas pašas autiņbiksītes, tikai lielākas. Tas pats mitruma indikator, tas pats Vinnijs Pūks un elpojošais materiāls. Lietojām nedēļu tikai šīs autiņbiks'ties un iekaisumu praktiski vispār nav bijis. Protams, mēs mainām autiņbiksītes bieži - reizi 2 stundās noteikti, un ir arī gaisa peldes.

20160824201107-69811.jpg

Bet visvairāk mani priecēja tas, ka pēc nakts miega mazajai dibentiņš nebija sarkans, un neskatoties uz to, ka mums testēšana tieši karstajās dienās iekrita.

Mīnusus es nemanīju, laikam tāpēc, ka Huggies derēja gan manai vecākajai meitai, gan arī jaunākajai Amēlijai. Godīgi sakot, esmu centusies ko atrast, bet nekā. Tas tomēr ir mūsu ražotājs. Un ceru, ka tā arī turpmāk būs, un nebūs jācīnās ar apsārtumu un jāmeklē citi varianti.

Rezultāti pēc nedēļu gara testa:

noplūžu nebija vispār;

āda zem autiņbiksītēm 95% bija bez apsārtumiem (5% bija viegls apsārtums nelielā izmērā pēc nakts miega dažas reizes);

indikators ir ļāvis ietaupīt pāris autiņbiksīšu. Ir bijis, ka mazā pa dienu guļ ilgi un ne reizi nepačurā, bet es, paskatoties pulkstenī, mainu autiņbiksītes (Ultra Comfort) un pēc tam izmetu, lai gan tās ir praktiski sausas. Bet ar indikatoru (Elite Soft) tā nenotika.

Paldies par iespēju testēt jauno preci! Meklēsim veikalos cenu šīm autiņbiksītēm.

P.S. Šodien RIMI izmantoju akciju un iegādājāmies Huggies Elite Soft 3.izmērā. Tagad cītīgi lietosim, kamēr vien dupsīša izmērs ļaus.  :)

Diāna un Amēlija (4mēn.)

zolotaja777 (maminklub.lv)

20160831094032-94482.jpg

piicka piicka 30. Aug 2016, 13:32 Mammmita

Neizliecieties nu pārgudra - ļoti labi zināt, ka "pampers" ir iegājies sarunvalodas vārds no vārda "autiņbiksītes". Un jūs jau šeit nevis Pampers pamperus slavināt, bet Huggies pamperu.

piicka piicka 29. Aug 2016, 22:12

Huggies pamperi man nepatīk, jo ir ļoti mazi. Nezinu, kā der maksimālā robeža, jo jau pie minimālās (3. izmēram) meitas dupsis knapi ielīda. Šauri, neērti uzvilkt.
Un vēl man nepatīk, ka te kaut kā regulāri parādās tādi nevainīgie reklāmas rakstiņi, ķipa raksta parasta lasītāja, bet nu tā slavē, tā slavē to Huggies, ka smieties gribas. Jūs kādus honorārus saņemat par katru tādu Huggies pamperu slavējošo rakstu, vai?