Alerģija no zālēm pret alerģiju.

Alerģija no zālēm pret alerģiju.

15. Jan 2013, 16:11 mamma27 mamma27

Slimošanas laiks sācies. Kā katru janvāri kāds arī mūsu mājās saslimst. Šoreiz gan slimošana ir pārsteigusi pamatīgi,jo vesela esmu pagaidām tikai es.

Pirmā krita mazā Denīze,bet par to jau rakstīju http://www.maminuklubs.lv/mazulis/maza-denize-apslimusi-un-kluvusi-par-mammas-meitu-116981/

Pēc pāris dienām arī Adrians atnācana no dārziņa ar 38,5 temperatūru no dārziņa. Protams reaģēju uzreiz, iedevu zāles pret temperatūru, karto upeņu dzērienu, pakarsējām kājas, vilnas zeķes kājās un gulēt nost. Līdz ar tepmperatūru bija arī iesnas,kaut gan iesnas viņam ir gandrīz visu laiku. Otrā dienā jau bija labāk,bet tāds ļoti saguris. Līdz ar Nurofenu,daktere teica klāt dot arī Tavegilu. Ko līdz šim nekad nebiju Adrianam devusi,jo potes visas panesa labi un citas vajadzības nebija. Te nu vakarā iedevu 1/3 daļu kā ārste lika. pēc 10 min. puika atnāca un saka ,ka zodiņš niez,jo pumpas. Es tā īpaši nepētot uzsmērēju Benpantēnu un liku gulēt. No rīta devām atkal Tavegilu. Temperatūras vairs nebija,tāpēc tikai to un klepus sīrupu,kā teica daktere. Pēc 15 min. skatos Adrianam visa seja pumpās,tādās sarkanās, zem deguna sausa āda un pumpas. Arī vēders un mugura mazās smalkās pumpiņās,kuras uz pirmo acu skatienu nemaz nevarētu pamanīt. Es protams gandrīz pārliecināta,ka alerģija no Tavegila. Daktere gan pa telefonu saka ,ka diez vai. Tāpēc riskējām un arī vakarā vēl iedevām zāles. Un atka tas pats,tikai šoreiz vēl stiprāk. Skaidrs gandrīz 100% ka alerģija,no zālēm pret alerģiju. Jo temperatūra tikai bija 3dienas vakarā un 4dien ,pēc tam viss kārtībā. Palika tikai pumpas, iesnas un nedaudz klepus. Apskatot daktere arī negribīgi ,bet piekrita ka tā varētu būt,kaut arī domāja,ka varbūt kāds vīruss ar tām pumpām.

Šobrīd pumpas gandrīz ir pazudušas, vairāk jaunas nav rādījušās,kopš nedodam zāles.

Tagad tikai atliek atcerēties šo faktu visu mūžu,jo saslimstot un nonākot slimnīcā tas ir ļoti svarīgi.

 
mamma27 mamma27 15. Jan 2013, 19:28

mēs ar pie lora dosimies jo Adrianam iesnas ļoti ilgstošas. nu man tagad arī vīrs ar 39 no vakardienas. tad nu visi jāappuišo😀

mamma27 mamma27 15. Jan 2013, 18:55

Nu jā, man jau ieteica,ka analīzes vajadzēja taisīt,bet tas jau tik pēc dakteres apmeklējuma. Bet alerģiju jau nenoteiktu. Vienīgi to vīrusu.,ja tas pie vainas. Bet nu es Tavegilu vairs nedošu,jo bail riskēt.

mamma27 mamma27 15. Jan 2013, 17:47

Nē klepus sīrupu dzērām jau nedēļu pirms.

lauvinja lauvinja 15. Jan 2013, 17:04

Vispār jau alerģija no zālēm nav nekāds brīnums un pat tavegila zāļu aprakstā ir minēts, ka var būt alerģija. Alerģijas ir vērts atcerēties citām reizēm. A no klepus sīrupa nebija alerģijas, tiem mēdz pievienot visādas figņas.

Pajautā dokam par kāju sildīšanu, bet līdz šim man visi doki kā viens ir teikuši NEKO nedrīkst sildīt JA ir paaugstināta t, jo tā ir papildus slodze organismam un īpaši sirdij- ne kājas, ne muguru, neko!