5 pasākumi ģimeniskai siltā laika pavadīšanai šajās brīvdienās

5 pasākumi ģimeniskai siltā laika pavadīšanai šajās brīvdienās

07. Jun 2019, 08:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vasaras sākums saviļņojis Latviju ar kārtīgu karstuma vilni. Tomēr aicinām Jūs nesēdēt mājās, bet tomēr doties ārā baudīt skaisto laiku. It īpaši tāpēc, ka Kurp.es pasākumu klāsts brīvdienām solās būt īpaši plašs un aizraujošs. Šajā nedēļas nogalē varēsiet gan aplūkot ielu mākslu un smilšu skulptūras, kā arī klausīties koncertus kādā no festivāliem vai apmeklēt kino.

Māmiņu Kluba vasaras festivāls

8. jūnijā | 12:00 | Ziemeļblāzmā

Šī būs ģimeņu iespēja iesaistīties krāšņā tieši jums veltītā vasaras festivālā. Māmiņu klubs vasaras festivāls kultūras pilī Ziemeļblāzma jau kļuvis par tradīciju un šī gada 8. jūnijā vasaras sākums tiks svinēts jau piekto reizi. Vecākus ar bērniem priecēs vairāk nekā 50 dažādas aktivitātes, noderīgas zināšanas no vadošajiem Latvijas speciālistiem mātes un bērna veselības jomā un tikšanās ar vairākiem tūkstošiem ģimeņu vienuviet. Pasākumu programmā būs jautras un sportiskas rotaļas, spēles un izklaides brīvā dabā, kā arī koncerts visas dienas garumā.

Vairāk informācijas šeit.

https://kurpes.lv/pasakums/maminu-kluba-vasaras-festivals

 

Starptautiskais trīsdimensiju mākslas festivāls "Rīgas ilūzijas"

līdz 8. jūnijam | Mežaparkā

Izskatās tik dzīvi, ka pilnīgi bail paliek! No 5.jūnija līdz 8.jūnijam kultūras un atpūtas parkā "Mežaparks" norisināsies II Starptautiskais trīsdimensiju mākslas festivāls "Rīgas ilūzijas". 15 pasaules pazīstamākie 3D mākslinieki radīs lielizmēra 3D gleznas uz asfalta. Nesteidzīgā pastaiga ar ģimeni pa Mežaparka celiņiem pārvērtīsies aizraujošā piedzīvojumā. 8. jūnijā esiet aicināti arī uz festivāla noslēguma pasākumu: zīmējumu atklāšanu, mākslinieku apbalvošanu, priekšnesumiem.

Vairāk informācijas šeit.

https://kurpes.lv/pasakums/the-international-3d-art-festival-illusions-of-riga

 

Kino Bize programma jauniešiem

līdz 14. jūnijam | no 10:00 | Kino Bize

Šoreiz stāsts ir par jauniešiem. Kino Bize sniedz iespēju pusaudžiem ļauties sapņiem kļūt par rokmūzikas zvaigznēm, pasaulslaveniem ielu sportistiem, māksliniekiem un lielākajiem gangsteriem tuvākajā apkārtnē. Būs komiķa Džonas Hilla debija režijā ar dzīvīgo "90. gadu vidū", būs RIGA IFF / Riga International Film Festival bērnu žūrijas apbalvotā filma "Los Bando", kā arī pirmizrāde filmai par motorolleriem, naksnīgu pilsētu un ieročiem - "Neapoles piraijas".

Vairāk informācijas šeit.

https://kurpes.lv/pasakums/kino-bize-programma-jauniesiem-no-31-maija-7

 

Starptautiskais smilšu skulptūru festivāls "Summer Signs"

8. jūnijā | 10:00 | Jelgavā

Vecākais un lielākais smilšu skulptūru festivāls Baltijas valstīs gaida apmeklētājus. Vairāk nekā 20 atzīti skulptori no visas pasaules radīs smilšu skulptūras no 600 tonnu smilšu. Festivāla laikā norisināsies dažādu Latvijā un Baltijas valstīs pazīstamu mākslinieku koncerti, kā arī tiks rīkotas smilšu skulptūru darbnīcas bērniem. Tāpat arī būs iespējams vērot skulptūru veidošanas procesu. Iestājoties tumsai, skulptūras tiks īpaši izgaismotas, radot gaismas un ēnas priekšnesumu.

Vairāk informācijas šeit.

https://kurpes.lv/pasakums/starptautiskais-smilsu-skulpturu-festivals-summer-signs

 

Ģimenes diena Ogrē

8. jūnijā | 13:00 | Ogrē

Ogrē vasaras brīvdabas pasākumu sezonu 8. jūnijā atklās ar vērienīgu Ģimenes dienu, piedaloties teju 500 kolektīvu dalībniekiem, viesmāksliniekiem un jaunākajiem ogrēniešiem, dižojoties bēbīšu ratiņu parādē. Vēlāk ausis varēs priecēt koncertā “Pinu Sauli” ar bērnu kolektīvu piedalīšanos, kā arī noslēguma koncertā “Deviņiem’i ziediņiem’i”, kas radīts kā veltījums Ogres novadam.

Vairāk informācijas šeit.

https://kurpes.lv/pasakums/gimenes-diena-ogre

 

Visus ģimeņu pasākumus meklē šeit: https://kurpes.lv/pasakumi/gimenem,berniem