5 dienas – 3 jubilejas!

5 dienas – 3 jubilejas!

24. Jan 2014, 20:13 Druxis Druxis

Tā nu ir sanācis, ka abiem maniem bērniem dzimšanas dienas ir ar 4 dienu starpību (un 4 gadu!). Pilnai laimei – šīm jubilejām pa vidu ir mana vārda diena! Kā gan paspēt visu šo laimi nosvinēt?!

Madara pirmā svin dzimšanas dienu – 31.01. Šogad viņai paliks jau 5 gadi – principā apaļa jubileja! Nākamajā dienā, 01.01., man ir vārda diena. Un tad pēc 2 ‘brīvdienām’, 04.02., Ralfs svinēs savu pirmo dzimšanas dienu – arī ļoti apaļa un ārkārtīgi svarīga jubileja!

Kad bija vēl tikai Madara, svinējām vienā vai otrā dienā, un visa uzmanība tika veltīta meitai. Pirmajā dzimšanas dienā pat biju pārsteigta, kad apsveica arī mani – aiz lielas laimes biju piemirsusi, ka eksistē arī tādas vārda dienas... :)

Bet tagad ir grūtāk – 5 dienu laikā 3 svētki! Kā vislabāk visu apvienot? Kad svinēt, lai visi būtu gandarīti?

Šogad nolēmām iet līdz šim neiemītu taciņu – svinēt ārpus mājas. Meitas un dēla dzimšanas dienas nosvinēsim īstajās dienās mājās, pašu tuvāko lokā. Bet pa vidu, brīvdienā – 01.02. rīkosim bērnu ballīti! Jā, manā vārda dienā svinēsim BĒRNU ballīti! Vai man uz visiem laikiem jāatvadās no šīs manas mazās jubilejas? Nu labi, uz visiem laikiem nē, tikai uz kādiem 18 gadiņiem!

Domājat, ka bērnu ballīti ir viegli noorganizēt? Īpaši, ja viesi ir vecumā no 1 līdz 11 gadiem? Nekā nebija! Tā ir galvas lauzīšana vispārākajā pakāpē, tie ir augstākās matemātikas aprēķini, tas ir nekad nebijis radošās domas lidojums! Un cerams, ka tas būs arī liels gandarījums gaviļniekiem, viņu viesiem un vecākiem! :)

 

P.S. Kad domas atgriezīsies vienā veselā kopumā, uzrakstīšu arī, kā mums gāja ar ballītes plānošanu! :)

Druxis Druxis 24. Jan 2014, 22:25 MiniAnna

Liels paldies! Tu lieliski pastrādāji! 🎉

Druxis Druxis 24. Jan 2014, 21:00

Parasti arī svinējām mājās, bet žoreiz visu sarežģī tas, ka esam nolēmuši aicināt māsas puikas, kam ir 7 un 11 gadi.. Viņiem mūsu dzīvoklī nav, kur ieskrieties...