Veselības padomu e-grāmata - tiešām noderīga

10. Oct 2012, 09:30 maijbite maijbite

Labdien!

Vispirms gribu pateikties Māmiņu klubam un „Lielās māmiņu padomu e-grāmatas” veidotājiem (arī māmiņām) par noderīgo izdevumu, īpaši šajā vīrusu laikā.

Grāmata patiešām noderīga, padomiņi vērā ņemami, galvenais, ka viss ir no dabīgiem un viegli pieejamiem produktiem pagatavojams.

Tas, ko es jau lietoju no šīs grāmatiņas ir ingvera dzēriens, kam nepieciešams ingvers, medus vai cukurs, citrons un karsts ūdens. Šāds dzēriens (citreiz bez ingvera) ir mans šī brīža ikdienas dzēriens. Garšīgs un veselīgs. :)

Recepte iesnu ārstēšanai, kad jūtams, ka tūlīt, tūlīt būs iesnas – pasmērēt  zem deguna (es arī parasti sasmērēju gar deguna  sāniem, ja nav vairs nekur jāiet (uz darbu, piemēram)) savu urīnu (ja tas neizraisa pretīgumu). Iesnas pazūd nesākušās – saku pēc pieredzes. Nezinu, vai šis padoms darbojas, kad iesnas jau tek un tek.

Žurnālā izlasīta, bet vēl dzīvē nav pārbaudīta recepte – pilināt degunā biešu sulu 5-7 reizes dienā. Kas zin, varbūt darbojas – būs jāizmēģina uz bērnu, kam šobrīd iesnas.

 

Veselību visiem vēlot,

Maija

Konkurss: kurš padoms šķita noderīgākais Kleenex® veselības grāmatā?