Ideāla brīvdienu mājsaimniece

Ideāla brīvdienu mājsaimniece

04. Oct 2012, 14:30 maijbite maijbite

Labdien!

 

Jā, tā es varētu sevi nosaukt – brīvdienu mājsaimniece, jo esmu atgriezusies darbā un mājas solim paliek vien darbdienu vakari un brīvdienas.

Jāatzīst, ka ideālas mājsaimnieces titulu dalu ar vīru, jo darbus dalām uz pusēm – tas, kas patīk viņam (mājas uzkopšana un trauku slaucīšana), nepatīk man. Tādēļ, ja jāizvēlas, vai mazgāšu  vai slaucīšu traukus – mazgāšu, bet vīrs izslauka tos. Ja jāizvēlas, vai uzkopšu māju vai gatavošu ēst – gatavošu, jo to daru ar prieku. :)

Darbdienās paspēju apčubināt un samīļot savus mīļos, pagatavot vakariņas, samazgāt traukus, piekārtot meitas radīto „kārtību”, kā arī aprūpēt savus zaļumus un istabas augus.

Taču brīvdienās pievēršamies dzīvokļa uzkopšanai rūpīgāk, kā arī vienu no brīvdienām veltam radošām nodarbēm ar bērnu. Brīvdienās top ne tikai kas garšīgs, bet arī salds, lai prieks man un maniem mīļajiem, un mūsu puncīšiem. Tam visam pa vidu cenšos arī atpūsties (kopā ar meitu guļu pusdienlaiku).

Vīrs vienmēr brīnās, kā mēs – sievietes – spējam apvienot tik daudz darbus, piemēram, skatīties datorā, atbildēt pa mobilo telefonu un vēl skatīties (pareizāk klausīties) televizoru. Mēs varam – visu varam! :)

Jaukus mirkļus kopā ar saviem mīļajiem vēlot,

Maija

Projekts Kleenex® Mamma: piedalies arī Tu!

maijbite maijbite 04. Oct 2012, 21:03

Lasot Tavu rakstu par šo tēmu, sapratu, ka esi supersieviete! 😀

maijbite maijbite 04. Oct 2012, 15:19

Vo, vo... 😃

mamma27 mamma27 04. Oct 2012, 15:09

😀Mēs tiešām varam visu. Arī manējais nesaprot. Tu tak pie datora,kam tev TV. Bet es tak tikai uz epastu atbildu,bet filmu tak dzirdu😀