Kā Martai gāja veikala Mixx iepazīšanā?

Kā Martai gāja veikala Mixx iepazīšanā?

01. Sep 2012, 00:00 anuxe anuxe

Ceturtdiena mazajai Martai bija liela diena, pirmo reizi devāmies uz veikalu Mixx, kas atrodas Galerija Rīga un piedalījāmies tur noorganizētajā Māmiņu Kluba fotosesijā.

Veikals Mixx, atstāja ļoti labu un patīkamu iespaidu, jo pārdevējas bija ļoti laipnas, atsaucīgas un zinošas. Mums ļoti patika arī veikala izkārtojums, viss bija viegli atrodams un saprotams. Marta arī izskatīja sev vēlamās rotaļlietas, centās izvēlēties atbilstošus arī apavus, taču laikam nebija nekas īsti viņas gaumē, tāpēc visu atstāja pie malas un beigās nopirkām vien jaunu knupīti. Taču mazajai bija interasanti, jo nokļuvusi jaunajā vidē iepazina daudzus sava vecuma un maziet lielākus, mazuļus, tādejādi pavadot jautri laiku.

Kopumā veikals Mixx ir lielisks veikals, kur iegādāties apģērbus mazuļiem un arī lielākiem bērniem, tāpat arī jaukas rotaļlietas un lietas, kas nepieciešamas mazuļiem. Es noteikti iesaku kādreiz iegriezties šajā veikalā. Cenas bija ļoti iepriecinošas un galvenais, ka jaukas pārdevējas. Bet labākam iespaidam, varat aplūkot mūsu fotoblogu:

{fotoblog:5055}

 

Liels paldies Māmiņu Klubam par šo lielisko iespēju !

Uz tikšanos

t/c "Galleria Riga" trešajā stāvā!

www.galleriariga.lv