Video: Luize danco

03. Jun 2010, 20:23 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ieva Puriņa iesaka dejotāju konkursam 1,7 gadus veco meitiņu Luizi.

 

Luize vienmēr, kad dzird mūziku mājās, veikalā pat uz ielas, uzreiz sāk dancot, kustināt savo mazo pamperdupsi un pašai dikti patīk :)

 

 

1

Iesūti arī Tu sava mazuļa dejojošo video un laimē Huggies Little Walkers autiņbiksītes!

 

Piedalies šajā video konkursā arī TU! Vairāk par konkursu ŠEIT!

Iesūti  sava mazuļa video uz kristine@maminuklubs.lv!

avene* avene* 09. Oct 2012, 12:37

Čau!

Man vakar atkal gandrīz malnie uznāca dēļ tās slimošanas. Bet nu šodien esmu atkal optimisma pilna.
Mēs ar pamazām kļūstam par angīnas speciālistiem. Esam saslimuši atkal ar angīnu. Vienīgais, kas mani priecē ir tas, ka atveseļošanās nav no grūta un bērns omulīgs un priecīgs.

Prieks par bēbīšiem, kas jau atnākuši un kuri vēl punčos. 😀 Mums arī apkārt dzimst daudz bēbīšu, tas laikam tādēļ, ka man paziņas pārsvarā tādā vecumā, kad jau gribas bēbīšus. Pārsvarā visiem kuriem dzimst tie ir pirmie bērniņi.
Evita, es ar ievēroju, ka Ernesta vārds jau ir iešļūcis populāro vārdu sarakstā. Un tiešām, tad, kad gaidījām mazo, nemaz tik daudzi nelika to vārdiņu. Viens no kritērijiem, meklējot vārdu, bija, lai nav skolā vēl pieciem bērniem tāds pats, bet nu tagad vairs nejūtos droša 😃 😃

Kadike, es ar laikam izvēlētos stāstīšanas un skaidrošanas metodi, nevis vienkārši aizvestu un pie daktera kabineta durvīm paziņotu to, kas notiks. Lai gan nav tādas pieredzes, ka bērns baidītos. Vienreiz gan bija situācija, kad 20 min. no vietas nobrēca pie vienas dakteres un man bija milzīgs stress, kā būs nākamreiz, kad iesim uz nākošo vizīti pie nezināma speciālista. Tāpēc jau nedēļu iepriekš katru dienu vairākas reizes stāstīju, kur iesim un ko darīsim un par kādu uzvedību mamma priecātos. Drošības pēc piesolīju arī "Lāsēnu", kas tobrīd bija ļoti topā, tad nu vispār bija paraugbērns.
Bet jāsaka, ka bērni ir ļoti atšķirīgi un kas der vienam varbūt citam neder. Kad mājās runājat par to, ka jābrauc pie daktera, bērns arī kļūst satraukts?

avene* avene* 08. Oct 2012, 15:33

Čau, jaunu nedēļu uzsākot!

Kā klājas mammām un mazuļiem? Visi veseli?

Ernests šodienu atkal dārziņā spiests izlaist un domāju, ka brīvdienas būs jāņem visu nedēļu. Tagad gaidām dakteri. Sestdien sākās puņķi un baisa temperatūra, vakar arī liela temperatūra, šodien temperatūras vairs nav. Man doma, ka vaina kaklā. Nu traks var palikt - vienu nedēļu dārziņā pagājām un atkal nolikāmies. ☹ Bet nu daudziem tā, mums pagājušonedēļ no 18 bērniem grupiņā bija vien 5.
Vakar parunāju ar savu krustmāti, kurai bērni jau lieli, viņai ar bērni vienu nedēļu gājuši dārziņā, divas - sēdējuši mājās. Kā paveicies tām māmiņām un berniem, kuriem stipra imunitāte un uz dārziņu var iet, katru pārnedēļu neārstējoties mājās.

Beidzot sākām mācīties griezt ar šķērēm. Bērnam ļoti patīk. Vēl gan biki jāpatrenējas un piemērotākas šķērītes jānopērk, lai var manu veco žurnālu kaudzi pārstrādāt.

17. Oct 2009, 11:28

😀 😀 😀

16. Oct 2009, 12:38

ihihihi, tik labi izskatās...kad paaugsies, sūtat uz modernajām dejām dancot...😀😀😀

16. Oct 2009, 10:08

superīga dancotāja😀baigi labi dibentiņu kustina😉