Vēlētos būt saimniece šim klubiņam un atdzīvināt to.

Vēlētos būt saimniece šim klubiņam un atdzīvināt to.

25. May 2012, 17:08 saulux10 saulux10

Sveiki!

 

Ievēroju ka Mazo staigātāju klubiņš pavisam ir noklusis un kaut kur aiz kādas ziedlapiņas paslēpies,tai līdzi paslēpušies ir mazie drošsirdīgie rāpotāji un staigātāji,mīļās māmiņas atdzīvināsim mazo staigātāju klubiņu ar dažādiem rakstiņiem un diskusijām,par to, ko dara mūsu mazie staigātāji/rāpotāji un viņu mazās pēdiņas,,kā izbauda vasaru un tās priekus,padalīsimies ar stāstiņiem ne tikai konkursos,bet arī ikdienā,iepriecināsim viena otru ar mūsu mazo solīšu īpašniekiem,jo kurš gan cits iekrāso pasauli,kā mūsu priecīgie un smaidīgie bērniņi...

 

Vēlētos kļūt par šo klubiņu vadītāju un aktīvi darboties tajā kopā ar jums.Zinu ka šim klubiņam bija pieteikusies viena māmiņa,bet īsti neatceros kura,ja viņai nekas nebūtu pretī,tad varētu būt jaunā klubiņa saimniece???

 

Zinu cik krāsaina ir ikdiena,kad mājās ir mazi rāpotāji un staigātāji,cik aktīviņi viņi attīstās,tāpēc par ko dalīties ir tik milzum daudz,padalīsimies ko dara mūsu staigātāji un viņu mazās kājeles,kad ārā ir karsts laiks un ko dara,tad ,kad ārā valda lietus vīrs un bargais vējš?...

 

Padalīsimies tajā arī ko mazā staigātāja rociņas dara šajā vasarā,par to kā mazās kājiņas izbauda ūdens peldes šajā vasarā,tikai mums māmiņai ir tas atbildīgais darbs,pastāstīt mazo staigātāju piedzīvojumus šajā vasarā un ne tikai,tepat aiz stūra jau sāk veidoties peļķes pa kurām mazie staigātāji varēs priecāties,varbūt kāds jau izbaudījis?,kartupeļu talkas,kurās varēs savas kājiņas darbināt lasot lielos bumbuļus no lauka un daudzas daudzas patīkamas un amizantas lietas.

 

Tagad tik uz priekšu mazo staigātāju mammas pirkstiņi,būsim aktīvas un padalīsimies ar citiem ienesot prieku ikviena sirdīs ;) 

 

Baiba,Nikolas māmiņa ;)

 

Mazo staigātāju klubiņu atbalsta Huggies Little Walkers - speciālas autiņbiksītes-biksītes mazajiem rāpotājiem un staigātājiem!

09. Aug 2011, 08:45

ja rakstins jau ir 😀 😀

08. Aug 2011, 10:49

vel mans raksts nav publicets 😕 gaidu

saulux10 saulux10 05. Aug 2011, 20:19

paldies meitenes,gaidīsim jūsu rakstiņus un būsim kā viens vesels 😉

05. Aug 2011, 17:01

es jau aizstiju rakstu, tik japagaida, kad tik publicets

05. Aug 2011, 16:16

Es par. Staigātāju klubiņš tiešām ir pieklusis, derētu kādas pārmaiņas.
Es ar apsolos šat tad kaut ko iesūtīt.

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 05. Aug 2011, 12:57

Protams,Baiba. Man tiešām nav laika pieslēgties pie datora un Kristīne jau arī to zin,tāpēc droši Esmu par un pārņem stafeti. Rudens novakarēs pieslēgšos uzrakstīt arī es kaut ko. Taču dārza darbi, ievārījumi,marinēšana u.c un tagad vēl darbs prasa savu. tomēr labāk izvēlos pavadīt brīvo laiku kopā ar bērniem un ģimeni.