Vai „tikšanu” pie bērna nosakām mēs paši?

Vai „tikšanu” pie bērna nosakām mēs paši?

15. Feb 2012, 13:26 mammma_2012 mammma_2012

Ir pāri, kuri ļoti ilgojas pēc bērna, bet nesaprot kāpēc nevar tikt, ja ņem vērā, ka no medicīniskā viedokļa viss ir it kā kārtībā. Tajā pašā laikā ir pāri, kuriem tā vienkārši nejauši ir sanācis. Tad rodas jautājums, kāpēc tā, kas par iemeslu?

 

No kāda precēta pāra dzīves: dzīvoja jau laulībā vairākus gadus, bet nekādi nevarēja tikt pie bērniņa, kaut arī ar veselību nebija nekādu problēmu. Domāju, ka šādos gadījumos rodas stress un strīdi, kuri noved līdz šķiršanās momentam. Diemžēl arī šajā ģimenē tā arī notika. Pēc šķiršanās, bijušie laulātie ātri vien atrada sev jaunus dzīvesdraugus, un kā par brīnumu ļoti īsā laika periodā abiem pieteicās pa mazulim. Šobrīd jaunajās ģimenēs jau katrā aug pa divām atvasēm.

 

Rodas jautājums, kāpēc iepriekš abiem dzīvojot nesanāca tikt pie bērniņa? Jo nebija kopā bērna īstais tētis un mamma? Ne velti apgalvo, ka bērns izvēlas vecākus nevis otrādi! Kā Jums šķiet?

13. Apr 2011, 20:41

Jordanij, patiess prieks par Tevi! 😀

taschinka taschinka 11. Apr 2011, 17:02

Paliku stāvoklī,tālāk sekoja spontānais aborts.Ļoti pārdzīvoju,jo daudz dzirdēts,ka pēc pirmā aborta var nebūt bērni.Gadu nekas nenotika,bet tad tieši pēc gada es atkal paliku stāvoklī.Tā kā tiešām visam savs laiks.Viss notiksies,kam janotiek 😉

11. Apr 2011, 14:43

Laika, jāpiekrīt tam, ka mazulis pats izvēlas sev vecākus.... Ar iepriekšējo puisi kopā biju 5 gadus un es varēju kaut vai izstiepties, bet mazais kā nepieteicās, tā nepieteicās... Ar savu vīru, tikko kā nolēmām, ka vēlamies bērniņu, mazais uzreiz pieteicās 😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 11. Apr 2011, 14:16

Jā, bērniņš patiešām pats izvēlas,KAD un KĀ atnākt.. Pēc manas pieredzes- tas notiek visnegaidītākajā brīdī (labā nozīmē).
Ja runā par indigo bērniem,tad, jā, bērniņi, kas ir dzimuši pēdējos gados ir citādāki kā iepriekšējos gados..

11. Apr 2011, 14:04

Bērniņa atnākšana ir tik brīnumaina...
Man arī gribas ticēt, ka maziņie paši atrod savus vecākus, esmu bezgala lepna, ka meita mūs ir izvēlējusies. 😀