Vai jūsu bērniņi jau izbauda krāsainās rudens lapas,kastaņus un zīles?

Vai jūsu bērniņi jau izbauda krāsainās rudens lapas,kastaņus un zīles?

01. Jul 2012, 19:24 saulux10 saulux10

Ir, pirmās rudens lapas jau ir nokritušas.Dodoties ikvienā pastaigā mums pretī gozējas te lielākas,te mazākas,te krāsainākas un ne tik krāsainas rudens lapas,kuras ir kā magnēts mazo staigātāju actiņām un rociņām.

 

Manai puķītei ļoti patīk viss krāsainais, it īpaši krāsainās kļavu lapas,arī neizšķīlušies kastaņi pievērš savu uzmanību un mazie zaļie zīļuki kas paukšķot paukšķ vēl zaļajā zālītē,kas krīt no brašajiem ozoliem.

 

Mūsu mazie solīši jau ir diezgan braši un tipina pakaļ visam,kas uzjautrina,it īpaši lapas,kuras pa vējam bēg no meitiņas.Interesanti ir arī tas, kā mazās kājiņas čāpo pāri lapām,kuras vietāms jau čaukst un jautri čalo.

 

Un ir tik labi apsēsties un paspēlēties ar salasītājām lapām.

 

 

Un kā rudens lapas uzņem tavs mazais staigātājs,Vai mazās kājiņas tapina tām pakaļ,kad uzpūš lielais vējš un aiznes tās prom?

Varbūt tavs mazais izrāda interesi pret pavisam ko citu?

Baiba 

 

Mazo staigātāju klubiņu atbalsta Huggies Little Walkers - speciālas autiņbiksītes-biksītes mazajiem rāpotājiem un staigātājiem!

Pērc Huggies® Little Walkers® un laimē Teddy Mountain rotaļlietas katru nedēļu!

 

saulux10 saulux10 13. Sep 2011, 14:02

no sākuma kad iesāka staigāt,pa āru nestaigāja,bet gan gribēja rāpot,laikam ejot,pati gribēja tikai staigāt un staigāt,vislabāk padodas pa paklāju un asfaltu.(staigāt sāka 10 augustā)

saulux10 saulux10 13. Sep 2011, 11:29

manējā jau iemācījusies paskriet it īpaši ,kad paņēmusi manu telefonu un grasos viņai to atņemt,tik interesanti kā tik mazs ķipars skrien 😃

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 13. Sep 2011, 10:57

Mana meita vakar bija sajūsmā par kastaņiem, ko atrada pa ceļam uz mājām no bd! Bet vispār viņa gaida kastaņu laiku jau no jūlija, kad liek man pārbaudīt katru nokritušo kastani!