Šodien piepildām savas vēlmes kopā ar mazuli slingā

Šodien piepildām savas vēlmes kopā ar mazuli slingā

31. Jul 2012, 16:56 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šonedēļ visā pasaulē tradicionāli tiek svinēta mazuļa un vecāku kopā būšana ar lielisko palīgu  - bērna pārnēsājamo lakatu jeb slingu. Visu nedēļu slingojošās māmiņas aicinātas vienoties kādā kopējā aktivitātē.

 

Šī gada Starptautiskās Slingošanas nedēļas  tēma ir „Iespēju pasaule”,  un Latvijā ik dienu kādu no brīnišķīgajām iespējām, ko sniedz bērna nēsāšana lakatā, atzīmēsim  katra savā ģimenē.

 

Otrdiena, 11.oktobris, pasludināta par Savu vēlmju atklāšanas dienu visām slingojošajām māmiņām. Bērna piedzimšana būtiski maina mūsu ikdienu, nereti liekot uz ilgu laiku aizmirst par sabiedriskiem pasākumiem vai kādām citām iemīļotām nodarbēm ārpus mājas.  Taču ne vienmēr no tām jāatsakās pilnībā - apmeklēt izstādi, teātra izrādi, noklausīties koncertu var arī kopā ar mazuli, iesietu lakatā!

 

Varbūt jau sen vēlies doties  uz kādu radošo darbnīcu - izgatavot rotas, apgleznot zīdu, filcēt, pamēģināt ko  pavisam jaunu, kam līdz šim atvēlēt laiku nav sanācis?

 

Šodien ir īstā diena vēlmju piepildīšanai - baudām iespēju doties ar savu mazuli slingā tur, kur līdz šim traucēja iekļūt ratiņi vai uztraukums par to, kā mazulis jutīsies!

 

Pasaulē Starptautisko Slingošanas nedēļu rīko bezpeļņas organizācija „Babywearing International Inc”, Latvijā jau trešo gadu pasākumus organizē Bērnu nēsāšanas skola un portāls „ManiSingi.lv”.

11. Oct 2011, 16:22

Ha-hā... mani meita šodien izšimpēja ar visu mūsu slingu. Pirmo reizi tā gadījās, ka burtiski rāvās ārā, vajadzēja pašai tipināt (tikko iemācījusies staigāt), tas nekas, ka līdz mājām kilometri 3-4, turklāt kājiņas visu laiku velk otrā virzienā... 😃

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 11. Oct 2011, 11:34

😀 Šodien būs konkurss 😀