SEB banka aicina – ziedojam kopā Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Rehabilitācijas centra inventāra atjaunošanai

SEB banka aicina – ziedojam kopā Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Rehabilitācijas centra inventāra atjaunošanai

06. Jan 2012, 12:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lielas un mazas vingrošanas bumbas, batuts līdzsvara trenēšanai, vingrošanas riņķi un paklājiņi, trenažieri – tā ir tikai daļa no inventāra, kas ikdienā nepieciešams Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Rehabilitācijas centra pacientu vajadzībām. SEB banka katra jauna klienta vārdā, kurš pieteiksies pensiju 2. līmenim, ir apņēmusies ziedot vienu latu, lai centrs varētu tikt aprīkots ar visu nepieciešamo inventāru. Ikviens ir aicināts iesaistīties šajā kampaņā, piesakoties kādam no SEB pensiju 2. līmeņiem un tādējādi sniedzot savu ieguldījumu kampaņas sekmīgā īstenošanā!


"Daudziem maziem pacientiem tieši dzīves pirmajā posmā ir nepieciešams atbalsts, lai turpmāk varētu dzīvot pilnvērtīgu un laimīgu dzīvi. Bieži rehabilitācija ir neaizstājama, jo tieši fizioterapeits, ergo terapeits, logopēds ir tie speciālisti, kuri palīdz bērnam atgūt un ievērojami uzlabot dzīves kvalitāti un zudušās prasmes. Paldies SEB bankai par šo iniciatīvu, vēlēšanos palīdzēt un turpināt būt Bērnu slimnīcas uzticamam draugam. Šādi atbalstot un palīdzot mūsu bērniem, mums ir iespēja ieguldīt arī mūsu visu nākotnē,” uzsver Bērnu slimnīcas fonda vadītāja Liene Dambiņa.

 

SEB bankas prezidents Ainārs Ozols: „Bērni ik dienu dāvā mums skaistus mirkļus, prieku, pārsteigumu un arī māca pacietību. Tāpēc jau vairākus gadus SEB grupa Latvijā sadarbojas ar Bērnu slimnīcu, lai sniegtu palīdzību gan mazajiem pacientiem, gan ārstiem. Šogad esam sev izvirzījuši jaunu mērķi – sniegt atbalstu Bērnu slimnīcas Rehabilitācijas centra inventāra atjaunošanai un papildināšanai, un tā sasniegšanā vēlamies iesaistīt arī mūsu klientus. Augstu novērtēsim iesaistīšanos šajā kampaņā, tādējādi sniedzot savu atbalstu Bērnu klīniskajai universitātes slimnīcai.”

 

Kampaņa norisināsies līdz 18. martam. Pieteikties SEB pensijai iespējams jebkurā SEB bankas filiālē vai internetbankā! Piesakoties ibankā, iespējams ne tikai sniegt savu atbalstu Bērnu klīniskajai universitātes slimnīcai, bet arī laimēt ekskluzīvu 3D televizoru! 

 

Lai varētu sekot līdzi tam, cik no nepieciešamā aprīkojuma jau ir iegādāts, SEB banka izveidojusi šim mērķim paredzētu mājas lapas sadaļu – www.seb.lv/vairolabu.