Satiec savu ārstu un māsiņu Bērnu slimnīcā!

Satiec savu ārstu un māsiņu Bērnu slimnīcā!

30. Jul 2012, 21:16 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Satiec savu ārstu un māsiņu, Bērnu slimnīca organizē, lai pacientiem un viņu vecākiem rastu iespēju satikties, aprunāties un pabūt kopā.

 

Atveseļošanās process bieži vien turpinās mājās vēl ilgi pēc izrakstīšanās no slimnīcas un atkal redzēšanās ar savu ārstu un māsiņu rada abpusēji brīnišķīgas emocijas un prieku, jo īsta atveseļošanās nozīmē ne tikai ķermeni bez slimībām vai ievainojumiem, bet arī piederības, rūpju un prieka sajūtu.

 

Tikšanās reizē bērniem un vecākiem kopā ar savu ārstu un māsiņu būs iespēja piedalīties radošās darbnīcās, kā arī sarūpēsim nelielu muzikālu pārsteigumu. Ik gadu šāda iespēja tiks dota vairākām nodaļām, bet šogad gaidīsim ciemos:

 

Bērnu slimnīcā Torņakalnā 

25. oktobrī, plkst. 15.00, Saulaino dienu bibliotēkā gaidīsim ciemos 8. un 19. nodaļas pacientus un vecākus. Ārstu un māsiņu foto skatīt šeit 8. , 19. nodaļa

28. oktobrī, plkst. 15.00, Saulaino dienu bibliotēkā  gaidīsim 20. nodaļas pacientus un vecākus. Ārstu un māsiņu foto skatīt šeit 20. nodaļa. 

 

Bērnu slimnīcā Gaiļezerā

25. oktobrī, plkst. 15.00, I. Rankas auditorijā gaidīsim 2. un 6. nodaļas pacientus un vecākus. Ārstu un māsiņu foto skatīt šeit 2. un 6. nodaļas.

 

Lūgums dalību pasākumā pieteikt līdz 21. oktobrim, rakstot uz e-pastu info@bkus vai zvanot pa tālruni Bērnu slimnīcā Torņakalnā             67064483      un Bērnu slimnīcā Gaiļezerā             67514608      . Lūgums norādīt nodaļu, ārsta vai/un māsiņas vārdu, uzvārdu, kuru vēlaties satikt.