SANITA: Vēlos pavasari sagaidīt skaistāka!

SANITA: Vēlos pavasari sagaidīt skaistāka!

11. Oct 2010, 20:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Reizēm vajadzīgā informācija pie mums atnāk pati! Izrādās, arī Sanita jau sen domājusi par pārvērtībām un šīs nedēļas pirmdiena ir atnākusi ar jaunām cerībām un iedvesmu.

{pic:1}

Pirmkārt - paldies, ka padarījāt pirmdienu un nedēļas sākumu tik cerīgu, ar kņudoņu vēderā un pozitīvāku skatu uz priekšu. Pati iespēja pieteikties konkursam ir sapurinājusi mani un devusi iedvesmu sev pašai formulēt, kas tad man neļauj justies kā lidojot metru virs zemes. Vakar izlasīju par doto iespēju un īsumā mans stāsts.

 

Tikai nepilnus 4 mēnešus esmu mamma Dāvim - superjaukam, supermīļam, superprasīgam puikam. Viņa gaidīšanas laiks bija skaists, īpaši jau pēdējos mēnešus, kad laiskojos un priecājos par karsto vasaru. Pieņēmos svarā par gandrīz 30 kg, 'izbaudīju' arī tūskas 'priekus', bet ļoti nepārdzīvoju. Vien 'draudzenes' strijas nepatika. 

 

Ķeizariņš ieraudzīja pasauli dienā, kad saule vēl cīnījās ar lietu un rudens jau klauvēja pie loga. Pēc tam mani plāni par ļoti aktīvu, sportisku dzīvesveidu sabruka. Bija jāsaudzē sevi un zaudēto kilogramu cipars vienā brīdī vairs nepalielinājās ne par gramu. Dāvis ēd manu pienu, tāpēc diētas nevaru un negribu uzsākt. Protams, manas veselības problēmas arī ir iemesls tam, ka šobrīd esmu ļoti tālu no tā, kā izskatījos iepriekš. Lēnām sāku kaut ko darīt lietas labā, bet man tas ir pārāk lēni. Arī mana agrākā aktīvā sabiedriskā dzīve nu ir pakļauta daudz mierīgākam un savā ziņā vienmuļākam ritmam, kas mani (godīgi) brīžiem dzen nelielā izmisumā. Diemžēl nedaudz cieš arī apkārtējie. Nē, klasiskas depresijas man nav, neraudu, nav tukšuma sajūtas, vien ļoti gribas būt skaistākai, slaidākai, enerģiskākai, smaidīgākai un ... Ļoti gribas pavasari :).

 

Ko man nozīmē ārējais skaistums? Pusi no cilvēka, jo otra ir viņa sirds, prāts, intelekts, domas, raksturs utt. Nepiekrītu apgalvojumam, ka izskatam nav nozīmes, ja tik cilvēks ir labs. Mūsdienu pasaule neļauj tik ļoti 'atslābt' un pašam taču arī prieks būt simpātiskam citu acīs. Tas padara saziņu ar citiem vieglāku, paša soli drošāku un naktī miegu ciešāku :). Nejūsmoju gan par tā sauktajām cacām vai barby meitenēm, mani fascinē nedaudz paspilgtināts dabīgs skaistums un interesantas, nestandarta idejas gaumīgā izpildījumā. Nu jau gandrīz 4 mēnešus viens no maniem mīļākajiem TV raidījumiem ir krievu "Modnyj prigovor" (Modes spriedums) - to mirdzumu 'apsūdzēto' acīs finālā nav iespējams notēlot.

 

Kādas pārvērtības esmu veikusi? Pēc puikas nākšanas pasaulē faktiski neko, jo jau sen savus garos matus nekrāsoju, ļoti reti eju pie friziera tos atsvaidzināt ar elementāru griezumu, nav vairs nekā mākslīga manā izskatā. Cīņu ar svaru uzsāku pirms dažām nedēļām, rezultāti vēl jāgaida. Cenšos ilgi staigāt ar mazo, bet aukstā ziema ne vienmēr to ļauj. Jau esmu ieplānojusi atsākt fiziskās nodarbes (dejošana), kas bija pirms Dāvja, bet tā pavisam pamazām.

 

Kāda sagadīšanās. Tieši šodien, kad ieskatījos MK mājas lapā, interneta plašumos meklēju informāciju par stilistu pakalpojumiem, jo gadus atpakaļ pati darba pienākumu ietvaros organizēju stilistu konsultāciju projektus. Redzēju, kādus brīnumus viņi dara ar cilvēkiem. Un šoreiz gribu pati būt tā, ar kuru tās foršās pārvērtības notiek. Profesionāls skatījums no malas man ļoti, ļoti noderētu, īpaši tāpēc, ka drēbju skapis šobrīd noteikti jāpapildina ar jauniem apģērbiem - kādu laiku 'vecās dzīves' drēbes nebūs domātas man, bet grūtnieču lietiņas aizdevu draudzenei, kura gaida dvīņus. Pat, ja nebūs man iespējas satikt stilistu caur MK, tad gan jau sameklēšu to cilvēku, kam uzticēšos un kas palīdzēs sagaidīt pavasari skaistākai un padarīt arī vīru smaidīgāku :). (Pēdējais fakts ir daudz nozīmīgāks, nekā varētu šķist, jo kuram vīrietim gan vajag tikai bērna mammu, vai ne?)

 

Sanita

Piedalies arī TU jaunajā konkursā "GRIBU BŪT SKAISTA"!

Sūti savu pieteikumu uz kristine@maminuklubs.lv

Muuna Muuna 19. Jan 2010, 21:29

Jauks stāsts 😀 Lai izdodas piepildīt vēlēšanos 😀