Sandra: es vairs negribu būt pelēka!

Sandra: es vairs negribu būt pelēka!

16. Nov 2010, 09:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ilgi, ilgi domāju vai piedalīties šajā konkursā, pēdējā brīdī tomēr nolēmu par piedalīšanos. Kā nekā, kas neriskē, tas nevinnē! :)


Manam dēliņam pavisam drīz būs jau 9 mēneši. Tā kā pagājušajā vasarā es biju tikkai dēliņam, jo bija jāiepazīstas ar viņu, man pašai bija jāiemācās būt māmiņai, tad nesanāca apmeklēt pasākumus tik daudz kā gribētos. Šogad dēliņš jau paaudzies un no mājas arī var biežāk iziet, vairāk atpūsties. Šī gada vasara straujiem soļiem tuvojas un es, apskatoties savā drēbju skapī, redzu tikai vienmuļi pelēkas drēbes. Doties iepirkties es varētu, bet manas acis nespēj atrast kaut ko krāsainu un mana raksturīgā problēma, ka, no veikala atnākot, jaunās drēbes ir atkal nopirktas vienmuļi pelēkos toņos. Tādēļ es vēlētos, lai man ir kāds, kas sniedz  padomu kā kļūt krāsainākai un spožākai, iemācīties izcelt savu iekšējo "es".

{smallpic:1}

{pic:2}

Runājot par matu sakārtojumu, arī tur es esmu pelēka. Matus pirmo reizi nokrāsoju(tikai gaišākas šķipsnas) un krasāk pamainīju matu garumu tas notika tieši pirms dēliņa nākšanas pasaulē. Neko vairāk ar matiem neesmu iesākusi cik nu aizgājusi pie friziera aplīdzināt. Tādēļ arī šajā jomā dikti vēlētos uzklausīt padomus, kas man labāk piestāvētu un, ko varētu mainīt, lai izskatītos pievilcīgāka.

Sandra Parfenkova

Piedalies arī TU jaunajā konkursā "GRIBU BŪT SKAISTA"!

Sūti savu pieteikumu uz kristine@maminuklubs.lv