Rodrigo pirmā fotogrāfija - Mūsu pirmdzimtais!

Rodrigo pirmā fotogrāfija - Mūsu pirmdzimtais!

12. Jun 2012, 19:26 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Mūsu mazuļa pirmais foto tapa svētdienas rītā. Mēs nebijām paņēmuši līdzi fotoaparātu. Tāpēc, kad sestdienas pēdējā stundā , piecas minūtes pēc vienpadsmitiem pasaulē nāca mūsu dēls Rodrigo, es un vīrs iepazināmies ar dēliņu īpašā un intīmā gaisotnē.

 

 

Kad vecmāte teica, lai nofotografējam atbildējām, ka nav līdzi fotoaparāts. Biju tik saviļņota, ka dzemdības sākušās, ka tikai somu ar nepieciešamajām mantām paņēmām. Līdz ar to pirmais foto bija nākamajā rītā , kad ciemos ieradās vecvecāki . Dzimšanas brīdis paliks manās un vīra atmiņās. Svešām acīm to nebūs skatīt. Varbūt arī tā tam bija jābūt vienkārši nevajadzēja fotografēt.

 

Pirmais foto bija palātā kad dēliņš iepazinās ar vecvecākiem. Atceros, ka opis bija tik pārsteigts un saviļņots.


 

 

Tāpat kā mēs , kad tikko ieraudzījām savu mazo sīciņo dēliņu, 3050g un 50cm garu, kurš nemaz nebļāva kā filmās to rāda. Viņš gulēja klusi un laikam bija izbrīnīts kur ir nokļuvis? Es sēdēju skatījos uz dēlu un nevarēju noticēt, ka mūsu mīlestība ar vīru ir radījusi vēl ko tik skaistu. Mīlestības stiprinošu kā brīnumiņu mūsu dēliņu.

 

Tad vēl mums par pārsteigumu tikām avīzē „Zemgales Ziņās „ Izrādās jelgavniekiem ir tradīcija jaundzimušos ar vecāku piekrišanu nofotografēt un ielikt avīzē. Avīzē ir sadaļa stārķu ziņas:) Tā nu arī mūsu ģimene ieguva pirmo ģimenes foto visiem kopā. 

 

 

Tagad avīzi esam smuki ielikuši albūmā un taupām par piemiņu. Tā, lūk, mums gājis ar pirmajiem iemūžinātiem dzīves mirkļiem mūsu dēliņam Rodrigo.

 

 

Tagad atceroties, šo skaisto dienu , kas bija pirms 3 gadiem. Liekas , ka nav tik daudz laiks pagājis tas viss bija vakar un emocijas uzjundās atkal un atkal. Par to laikam var runāt un runāt ,tāpat kā atcerēties un glabāt savās atmiņās un sirdī kā ko ļoti lolojamu un neticamu.

 

Tgaad mazais rakaris nu jau nosvinēja savu 3 gadu dzimšanas dienu! Hip, Hip Urā!

 

 

Pastāsti sava mazuļa pirmās fotogrāfijas stāstu un laimē ielūgumus uz Dailes teātri!

24. Aug 2011, 23:19

Paldies,Sandriņ 😘

24. Aug 2011, 19:08

Jā ,ļaiks tik ātri ir pagājis! Kaut kas neticams.