Rodrigo dienas režīms

Rodrigo dienas režīms

04. Mar 2011, 12:11 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Rodrigo savu dienu sāk pieceļoties 9 no rīta. Tad palasa grāmatiņu lēnām pamostās . Tikmēr mamma savācas un uzliek vārīties auzu pārslu putru un tad Rodrigo dodas rīta tualetē :)

Tad ap 9:30 ēdam brokastis, vēlāk spēlējamies vai tā kā šodien dodamies pastaigā pa svaigu gaisu .

 

Tad 12:00 Nākam mājās es gatavoju ēdamo parasti kaut ko interesantu, lai mazo bosiku noturētu pie galda, bet citeiz vienkārši uztaisu ko ēdamu, ja mums kaut kas ieplānots un vēlamies ātrāk paēst. Jo tagad karstā laikā arī mazāk ēdam , bet vairāk pa lauku:)

 

Viens no mīļākajiem ēdieniem Rodrigo ir makaroni ar krēmveida brokoļu vistas sautējumu.  

Otrs mīļākais ēdiens ir Tomātu un Tunča mērce ar makaroniem

Tad arī dēliņam garšo dārzeņu sautējums un skābeņu zupa:)

Pēc pudienām 12:30 ejam gulēt diendusu gultā vai laukā ratiņos. Kad pamostamies pastaigājamies un 16:00 ejam mājās atkal ko uzēst. Tad ēdam biezpienu ar augļiem vai tomātiem un zaļumiem.

Tad atkal ejam laukā un spēlējamies smilšu kastē vai ejam izbraukt ar dēla mazo ritenīti!

Tad uz 18:00 -19:00 nākam mājās ejam dušā un tad paspēlējamies ar mantiņām . Paklausāmies mūziku un vakaros skatamies kopā seriālu "Ugungrēks" :) Tad 21:30 ejam mazgāties ,

tīrīt zobus un sadodam tētim bučas. Noģērbjamies salocam drēbītes un noliekam uz krēsliņa. Palasam grāmatiņu un tad jau 22:00 dēliņš guļ. Nu jau mēnešus 5 dēliņš saldi guļ līdz rītam 9:00 un nemostās augšā!

 

Bet tagad ir vasara un mūsu dienas paliek arvien krāsainākas noteikti dalīsimies ar Jums, MK māmiņas, idejās ,kā dienas padarīt aizraujošākas:)

Tagad mums ir 1 gadiņš un 10 mēn.

***

Pastāsti, kāds ir Tava bērniņa dienas režīms, iesūtot ziņu šeit!