Plānveida un akūtie slimnieki tiks nodalīti atsevišķi

Plānveida un akūtie slimnieki tiks nodalīti atsevišķi

04. Oct 2010, 20:48 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šodien 12. janvāri, no plkst. 9.00 ir atvērtas Daudzfunkcionālā korpusa centrālās durvis, tādejādi sadalot plānveida un akūto pacientu plūsmas.


Šobrīd pacientiem ir pieejams Daudzfunkcionālā korpusa pirmais stāvs, kurā izvietota vizuālā, funkcionālā un radioloģiskā diagnostika, reģistratūra, ģērbtuve un plānveida pacientu uzņemšana, kā arī otrajā stāvā laboratorija.

Tuvākajos mēnešos korpusā paredzēts pārcelt arī operāciju bloku, intensīvo terapiju un jaundzimušo intensīvo terapiju, Saulaino dienu bibliotēku un iekārtot sabiedriskās ēdināšanas vietu apmeklētājiem un slimnīcas darbiniekiem.


Atgādinām, ka Daudzfunkcionālā korpusa atvēršanas svētki notika 2. oktobrī, kad slimnīca svinēja 110. gadu jubileju. Daudzfunkcionālais korpuss ir vērienīgākais celtniecības projekts slimnīcā, kad tika būvēts pilnīgi jauns korpuss. BKUS ārstējas pacienti no visas valsts un darba intensitāte darbiniekiem ir ļoti augsta. Bērnu klīniskai universitātes slimnīcai realizējot šo projektu ieguvēji ir, gan pacienti, gan darbinieki, kuri vienuviet spēs veikt nepieciešamo diagnostiku un ārstēšanu mūsdienu prasībām atbilstošos apstākļos, kā arī atdalīt plānveida un akūto pacientu plūsmas, samazinot pacientu gaidīšanas laiku stājoties slimnīcā.


Pacientu zināšanai:

Plānveida pacientu uzņemšana tālr. 67064940

Funkcionālās diagnostikas izmeklējumi tālr. 67064942

Radioloģiskie izmeklējumi un to rezultāti tālr. 67064939

Informācija un plānveida pacientu pieraksts tālr. 67064941